ΑΡΗΣ

Δικαίωση στη μάχη με Κόκε

Δικαίωση στη μάχη με Κόκε
INTIME SPORTS

Η δικαστική μάχη με τον Σέρχιο Κόκε έφερε ευχάριστα νέα για τον Άρη από το CAS καθώς ο Ισπανός πρώην αρχηγός καλείται να πληρώσει 710.000 ευρώ.

Ο Σέρχιο Κόκε δεν δικαιώθηκε στην δικαστική του μάχη στο CAS και πλέον ο Ισπανός πρώην αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλείται να πληρώσει 710.000 ευρώ.

Μία δικαστική διαμάχη που ήταν από την περίοδο που αποχώρησε στα μέσα Ιουλίου του 2011 με προορισμό την Ντιναμό Χιούστον των ΗΠΑ και είχε εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο Κόκε είχε προσφύγει στο CAS αυτό όμως απέρριψε το αίτημα του και πλέον τον υποχρεώνει να καταβάλει στον Άρη το ποσό των 710.000 ευρώ εντός 30 ημερών.

Ωστόσο επειδή υπάρχει το εμπόδιο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης με αποτέλεσμα να διαλυθεί και η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η είσπραξη των χρημάτων. Ένα ζήτημα που καλούνται να εξετάσουν οι νομικοί του Άρη.

Στην υπόθεση αυτή υπάρχει πάντως το πρόσφατο παράδειγμα της ΑΕΚ με την υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη, με αποτέλεσμα τα χρήματα να μπορεί να μεταβιβαστούν στο Δημόσιο για να μειωθεί το χρέος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Άρη ο Ορέστης Νικολόπουλος με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό να μην έχει εμφανιστεί από την επανέναρξη των προπονήσεων της Τετάρτης.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη όπως δεν είναι και ο Νίκος Κουσίδης όπως ενημερώθηκε πληρώνοντας ουσιαστικά το πρόβλημα τραυματισμού του ανάμεσα σε δικέφαλο και τετρακέφαλο που του στέρησε την προετοιμασία που είχε γίνει στο Πράβετς.

Όσον αφορά τον νεαρό Βασιλούδη που έριξε γέφυρες επιστροφής στον Άρη της Γ' Εθνικής αφού είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι η απάντηση του Καλαϊτζίδη ήταν αρνητική. Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών είχε συμφωνήσει με την διοίκηση Σκόρδα.

Τέλος όσον αφορά την σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο «Δασυγένειο» για μία ακόμα μέρα συμμετείχαν οι Κονκγνού και Βιλανάκης με τον 57χρονο τεχνικό της ομάδας να αποφασίζει άμεσα.

Ο Καλαϊτζίδης δούλεψε για τρίτη σερί μέρα πάνω στο κομμάτι της τακτικής με εκπαιδευτικό δίτερμα (το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο), έχοντας ως απώτερο στόχο την πλήρη επιστροφή των ποδοσφαιριστών του στην προ της διακοπής των προπονήσεων αγωνιστική ετοιμότητα.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί εκ νέου πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ