ΑΡΗΣ

Δικαίωση από CAS για Αμορόζο

Δικαίωση από CAS για Αμορόζο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης εισέπραξε με ικανοποίηση την απόφαση του CAS στην υπόθεση Αμορόζο και την δικαίωσή της με αποτέλεσμα να έχει λαμβάνειν από τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό της.

Το CAS δικαίωσε την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση Αμορόζο. Έτσι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν λαμβάνειν από τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό τους.

Μία δικαστική διαμάχη που πήρε οριστικά τέλος μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Αμορόζο στην FIFA αξιώνοντας αρχικά 1.274.908,59 ευρώ.

Ένα ποσό στο οποίο αρχικά το δικαστήριο επιδίκασε σε βάρος της ΠΑΕ Άρης 580.000 ευρώ με απόφαση που επιδόθηκε στις 25/10/2012, που αφορούσανε 230.000 ευρώ για δεδουλευμένα και τα υπόλοιπα αποζημίωση λύσης της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Άρης κυνήγησε μέχρι σήμερα την υπόθεση στο CAS καταβάλλοντας συνολικά 35.000 ευρώ με την τελική μάχη να είχε δοθεί προ ημερών με τον νομικό Κωνσταντίνο Ζέμπερη και μάρτυρα την Έμμυ Βουτσά.

Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση το CAS όχι μόνο έσβησε την αποζημίωση των 580.000 ευρώ που αξίωνε ο Αμορόζο αλλά τον καλεί να πληρώσει 42.000 ελβετικά φράγκα ως έξοδα επιδίκασης της απόφασης και 5.000 ευρώ για συμμετοχή στα δικαστικά έξοδα.

Εν τω μεταξύ ο Νταβίντ Αγκάνθο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη και συνομίλησε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του φορέα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός επιθετικός επισκέφτηκε τον χώρο των γραφείων του φορέα όπου γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ενημερώθηκε για την πορεία τους.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Αγκάνθο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ που ήταν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ. Χάρηκα που είδα την κίνηση που υπάρχει για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και βρέθηκα κοντά στον κόσμο της ομάδας.

Τους περιμένουμε να έρθουν μαζικά στο γήπεδο και να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Όλοι διαρκείας, γεμάτο γήπεδο για να ζήσουμε μια διαφορετική χρονιά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ