ΑΡΗΣ

Δέσμευση Σαρρή σε Ψηφίδη

Δέσμευση Σαρρή σε Ψηφίδη
INTIME SPORTS

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης μετά την διαιτησία του Τάσου Κάκου στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Με αφορμή την διαιτησία του Τάσου Κάκου στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σάρρη.

Σε αυτήν του εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του διεθνή Κερκυραίου διαιτητή αλλά και του δεύτερου βοηθού του Χρήστου Μπαλτά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται να δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης ότι από εδώ και στο εξής: " Θα υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και τα λάθη που έγιναν δεν θα επαναληφθούν".

Εν τω μεταξύ στις τάξεις της Κοινωνίας Μελών Άρη υπάρχει η σκέψη δημιουργίας ενός dvd στο οποίο θα αναδεικνύονται όλα τα εις βάρος σφυρίγματα που έχουνε υπάρξει φέτος από τις διαιτησίες. Κάτι που όπως υποστηρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποφέρει ζημία οχτώ βαθμών.

Κατά τα άλλα η σημερινή ημέρα θα αποτελέσει κριτήριο για τον Άρη όσον αφορά την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Όπως ουσιαστικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα με τους Δημήτρη Διαμαντάκο και Γιάννη Ζαραδούκα.

Αντίθετα είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Άρη ο Σάκης Κανούλας, με αφορμή και την έλευση του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκας Αλκαράθ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στους Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Από αύριο δε, μετά το σημερινό ρεπό, στην διάθεσή του Ισπανούτ τεχνικού του Άρη αναμένεται να τεθεί ο Κώστας Καζναφέρης που ξεπέρασε την θλάση του στο γαστροκνήμιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ