ΑΡΗΣ

Δεν το κρύβει ο Τσιώλης

Δεν το κρύβει ο Τσιώλης
INTIME SPORTS

Ο Άρης έχει στο μεταγραφικό του "στόχαστρο" τους Σανκαρέ και Ουμπίδες. Τι είπε ο Σάκης Τσιώλης για τους δύο ποδοσφαιριστές

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι οι Πάπα Σανκαρέ και Χαβιέ Ουμπίδες αποτελούνε μεταγραφικό στόχο του Άρη με τον Σάκη Τσιώλη να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο κίνησης της ΠΑΕ Άρης για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας μετά την απόφαση της ΕΕΑ.

Απόφαση με την οποία ουσιαστικά και οι δύο ΠΑΕ υποβιβάζονται στην Δ΄Εθνική και πλέον η ΕΠΟ είναι εκείνη που πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινώσει την προθεσμία που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές τους για εύρεση άλλης ομάδας.

Σε ερώτηση για το αν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ο Τσιώλης απάντησε στην συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι: " Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες οι οποίοι είναι πολύ ικανοί και κυρίως είναι επαγγελματίες.

Ο χώρος μας χρειάζεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά. Έτσι αν κάποιο μείνουν ελεύθεροι υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε για την απόκτησή τους".

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Κριστιάν Πορτίγια, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Νάτσο Γκαρσία με τους δύο πρώτους να ανεβάζουν ρυθμούς.

Ο διεθνής Βολιβιανός μέσος ωστόσο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά ακόμα αργεί η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με αυτήν να υπολογίζεται σε 3 εβδομάδες.

Κι όσο για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ έχει ένα θλαστικό τραύμα στον ώμο και ακολούθησε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της προπόνησης αλλά από την Δευτέρα ο Κροάτης επιθετικός θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για αύριο εξάλλου το πρόγραμμα του Τσιώλη περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση, ενώ πριν την έναρξή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας του Άρη για την σεζόν 2011-2012.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, εκλέχθηκε σήμερα ως ένας εκ των εκπροσώπων της Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ σε μία ψηφοφορία όπου συμμετείχαν και οι κ.κ. Μώραλης, Ζαγοράκης και Χριστοβασίλης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ