ΑΡΗΣ

"Δεν θέλω να διώξω τον Αναστόπουλο"

"Δεν θέλω να διώξω τον Αναστόπουλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επόμενη μέρα της απώλειας της νίκης του Άρη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, συνδυάστηκε με την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στα αποδυτήρια του Άρη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μία μέρα μετά την απώλεια της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο ντέρμπι κορυφής.

Εκεί μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκαθαρίζοντας τους την κατάσταση.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής στη Ριζούπολη ο Καρυπίδης είπε:

"Δεν μπορώ να το πιστέψω πως χάθηκε αυτό το ματς", και συνέχισε: "Είστε η καλύτερη ομάδα. Όλοι μας πολεμάνε με κάθε τρόπο, πρέπει όμως κι εσείς να δείξετε τι αξίζετε. Παίξτε μπάλα, για να σταματήσουμε να τους δίνουμε δικαιώματα".

Τέλος φρόντισε να στείλει και μήνυμα εμπιστοσύνης προς το τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, λέγοντας: "Όλοι μου λένε να διώξω τον κόουτς, αλλά δεν δεν θέλω, δεν είναι λύση αυτή".

Νωρίτερα ο Μάρκος Ντούνης, όντας στεναχωρημένος με την αποβολή του στο 47' στη Ριζούπολη, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Πριν ξεκινήσει η ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια, ο 23χρονος ζήτησε τον λόγο και το έκανε πράξη. Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του και δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξαναγίνει, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να είναι πιο προσεκτικός. Κίνηση που αναγνωρίστηκε από όλους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ