ΑΡΗΣ

Αβραάμ αντί Μπουγκέρα στον Άρη

Αβραάμ αντί Μπουγκέρα στον Άρη
KAZUAKI MATSUNAGA/AGECE SHOT

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα δεν έχει ικανοποιήσει του ανθρώπους του Άρη και η παραμονή του Αλγερινού στους "κιτρινόμαυρους" δεν είναι δεδομένη με τον Αβραάμ Παπαδόπουλου να επιστρέφει στο προσκήνιο ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα βρίσκεται μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου στον Άρη και αυτό δείχνει και η απουσία του από την απογευματινήπροπόνηση της Τρίτης παρά το γεγονός ότι ο ίδιος λέει πως έχει πάθει τροφική δηλητηρίαση. Το κενό που θα δημιουργηθεί στην άμυνα των "κιτρινόμαυρων", σίγουρα θα καλυφθεί ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Για τον λόγο αυτό, ήδη ήδη αναζητούνται υποψήφιοι αντικαταστάτες με μία επιλογή εξ΄αυτών να είναι αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Ο 31χρονος διεθνής στόπερ έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την ιαπωνική Γιούμπιλο Ιβάτα και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται βέβαιη η προσέγγιση του Άρη, προκειμένου να πειστεί να επιστρέψει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οκτώ χρόνια μετά Ο Παπαδόπουλος αρέσει ιδιαίτερα στον Νίκο Αναστόπουλο με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν στον Άρη της - τότε - Β΄Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2005-2006, διατηρώντας από τότε εξαιρετικές σχέσεις.

Για να υπάρξει, ωστόσο, οποιαδήποτε προσέγγιση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα στο θέμα του Ματζίντ Μπουγκέρα, ο οποίος εμφανίζεται και αυτός με τη σειρά του αποφασισμένος να διακόψει τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ