ΑΡΗΣ

Ατομικό πρόγραμμα ο Βελλίδης

Ατομικό πρόγραμμα ο Βελλίδης
INTIME SPORTS

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε το απόγευμα ο Μάρκος Βελλίδης και αφού συνομίλησε με τον Μάκη Κατσαβάκη προπονήθηκε μόνος του.

Ο Μάρκος Βελλίδης βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου αφού συνομίλησε με τον Μάκη Κατσαβάκη προπονήθηκε μόνος του.

Η παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα είχε να κάνει ως αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε ο Σερραίος τεχνικός το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με τους Αλέκο Κατσιαούνη και Αντώνη Ζαμπέτα.

Ο Βελλίδης μετά την χθεσινή του απουσία, έπειτα από σχετικά άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει την Κυριακή πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα εξακολουθήσει να προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας.

Κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την Μπενφίκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 21:00, σε αντίθεση με τον Μανόλη Παπαστεριανό που προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Κατά τα άλλα στην διάθεση του Κατσαβάκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Δημήτρης Ασλανίδης, που ήταν απών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεών του στους κοιλιακούς.

Απόντες ωστόσο ήταν οι δύο διεθνείς Γιάννης Γιαννιώτας και Δημήτρης Σουνάς για υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων και ο Νίκος Ψυχογιός που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ