ΑΡΗΣ

Ατομικό ο Σανιά

Ατομικό ο Σανιά
Σανιά

Προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη με τις ενοχλήσεις του Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου στον δικέφαλο του να μην εμπνέουν ανησυχία.

Το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη περιελάμβανε προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο με τις ενοχλήσεις του Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου στον δικέφαλό του να μην εμπνέουνε ανησυχία.

Με την απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Ακροποτάμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής.

Πέραν του Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, το ίδιο έκανε και ο Σιντί Σανιά. Μάλιστα, ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος του Άρη αναμένεται να προπονηθεί και αύριο μόνος του έως ότου εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Η φλεγμονή στο ειδικό οστό (λεκάνη) που κληρονόμησε στο χθεσινό παιχνίδι στην Δράμα κόντρα στην Δόξα.

Κι όσο για τον Σαμαρά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν και αγωνίστηκε χθες βασικός στην Δράμα ήταν ανέτοιμος εξαιτίας των ενοχλήσεών του από την προπόνηση του Σαββάτου στον προσαγωγό του. Για αυτό και είχε ζητήσει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ