ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης: "Να δείξουμε χαρακτήρα"

Αθανασιάδης: "Να δείξουμε χαρακτήρα"
INTIME SPORTS

Παρά την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης.

Παρά την ζωγραφισμένη απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος με την παρουσία του δεν θέλησε να προαναγγείλει κάποιο πρόστιμο αλλά να δώσει το δικό του στίγμα για την επόμενη δύσκολη μέρα.

"Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και την πρόκριση. Μέχρι το 80΄ ελέγχαμε το παιχνίδι και ο τρόπος που χάσαμε μας κάνει πολύ στεναχωρημένους. Δείξατε σε ένα μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης ότι έχετε δυνατότητες και αυτός μας πληγώνει περισσότερο.

Ξέρω ότι υπάρχει απογοήτευση σε όλους αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε την Κυριακή για να μείνουμε ζωντανοί στο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

Λόγια με τα οποία είναι φανερό ότι θέλησε να συμβάλλει στο να ηρεμήσει η κατάσταση από την απογοήτευση του αποκλεισμού που υπήρχε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένας αποκλεισμός που ήρθε σε μία ημέρα όπου στην Αθήνα αφίχθησαν για τις τελικές συζητήσεις τους με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τόσο ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός Μανουέλ Μασάδο όσο και ο πρώην Ισπανός ποδοσφαιριστής της Σέρχιο Κόκε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ