ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης: "Άλλαξε άποψη η βοηθός"

Αθανασιάδης: "Άλλαξε άποψη η βοηθός"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Άρη, Αθανάσιος Αθανασιάδης, καταδίκασε τον οπαδό που πέταξε το μπουκάλι, προσθέτοντας ότι η Χρυσούλα Κουρομπύλια δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει μετά την εκκένωση της εξέδρας.

Η άρνηση της θέσης της Χρυσούλας Κουρομπύλια για επανέναρξη του παιχνιδιού Άρη-Αστέρα Τρίπολης έφερε την οριστική διακοπή μετά από 70' από τον διαιτητή Τριτσώνη και συνάμα τον έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης.

Σε μία άρνηση στην οποία δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί ο πρόεδρός της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, όπως και να καταδικάσει το λάθος εκείνου που πέταξε το μπουκάλι προς το μέρος της και την πέτυχε.

Εσείς διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη, όπως και αυτές του προέδρου της ΠΑΕ Στέφανου Αθανασιάδη.

"Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, το οποίο καταδικάζουμε. Είναι, όμως, άλλο θέμα το αντικείμενο που έπεσε στην β’ βοηθό κι άλλο αν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Μας ζητήθηκε να εκκενώσουμε τη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, που βρισκόταν μπροστά στον χώρο ευθύνης της βοηθού, και μόλις αυτό έγινε, άλλαξε άποψη και δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει".

Αυτά ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τα μέλη της διοίκησής της να αποφασίζουν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας για το πώς θα κινηθούν στο θέμα της κατάθεσης ένστασης για αντικανονική διακοπή του χθεσινού αγώνα.

Μία διακοπή που γνωρίζουνε πολύ καλά στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης ότι ισοδυναμεί με βαριά τιμωρία για την φετινή αγωνιστική περίοδο και απομένει να φανεί από την απόφαση που θα παρθεί.

Όπου και θα φανεί αν θα έχει να κάνει με αφαίρεση 3 βαθμών και με το ποιο θα είναι το ύψος του χρηματικού προστίμου.

Η χθεσινή οριστική διακοπή από τον διαιτητή της συνάντησης Σταύρο Τριτσώνη ήταν κάτι που το έδινε το δικαίωμα ο ΚΑΠ εφόσον υπήρξε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και τραυματισμός της β' βοηθού του Χρυσούλας Κουρομπύλια.

Όσο για την ενδεχόμενη κατάθεση της ένστασης της ΠΑΕ Άρης αυτή θα στηριχθεί στα όσα ανέφερε ο Τριτσώνης στο φύλλο αγώνα για τον λόγο της απόφασης περί της οριστικής διακοπής της αναμέτρησης.

"Στο 42’ ύστερα από συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα μετά την ρίψη αντικειμένων προς τη βοηθό από τη θύρα 2, έγινε προσωρινή διακοπή.

Στη συνέχεια και ενώ η βοηθός επέστρεφε στη θέση της, πέταξαν από την κερκίδα και πίσω από τη γραμμή ένα μπουκάλι με νερό, το οποίο την πέτυχε στη δεξιά κοιλιακή χώρα. Η βοηθός έπεσε κάτω στο έδαφος και στη συνέχεια είχαμε διακοπή του αγώνα.

Μεταβήκαμε στα αποδυτήρια και εκεί αποφασίσαμε την οριστική διακοπή του αγώνα λόγω του τραύματος και της ψυχολογικής φόρτισης και κατάστασης της βοηθού", ήταν τα γραφόμενα του Τριτσώνη στο φύλλο αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως η β΄ βοηθός του Τριτσώνη, Χρυσούλα Κουρομπύλια, αρνήθηκε την επανέναρξη του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι μετά από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες στις τάξεις του Άρη είχε αδειάσει το κομμάτι της θύρας 2 ακριβώς πίσω της όπως είχε ζητηθεί από την πρώτη στιγμή της προσωρινής διακοπής στο 43'.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ