ΑΡΗΣ

Αρχή με τετ α τετ για Καστίγιο

Αρχή με τετ α τετ για Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Στα γραφεία του Άρη βρέθηκε το απόγευμα ο Νέρι Καστίγιο όπου είχε συνάντηση με τους διοικούντες με αφορμή το ενδιαφέρον της Πουέμπλα αλλά και την απόδοσή του

Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα αλλά και η μέχρι στιγμής απόδοσή του από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου που δεν είναι η αναμενόμενη αποτέλεσαν τα δύο αντικείμενα του τετ α τετ που είχε ο Νέρι Καστίγιο με την διοίκηση της ΠΑΕ το απόγευμα της Τρίτης.

Σε μία συνάντηση όπου ο διεθνής Μεξικανός μεσοεπιθετικός του Άρη παραδέχθηκε πως επί του παρόντος το ενδιαφέρον της Πουέμπλα είναι σε προφορικό επίπεδο και μόνο ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι την σημερινή συνάντηση το ενδιαφέρον της Πουέμπλα στο πρόσωπο του Καστίγιο είχε να κάνει με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του και τις δηλώσεις που ακολούθησαν του αδερφού και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο, που ωστόσο δεν είχε διαψεύσει το οτιδήποτε.

Από σήμερα και μετά το πέρας της συνάντησης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ των διοικούντων της και του Καστίγιο και όπως τονίστηκε δια στόματος του διεθνή Μεξικανού μεσοεπιθετικού δεν πρόκειται για μία φημολογία αλλά για κάτι υπαρκτό.

Κι αυτό γιατί και ενδιαφέρον της Πουέμπλα υπάρχει και αυτό έχει εκφραστεί σε φιλολογικό επίπεδο στον Καστίγιο που όπως παραδέχθηκε το γνωρίζει. Το αν θα ακολουθήσει άμεσα και επίσημη πρόταση είναι κάτι που παραμένει άγνωστο και θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτό πάντως που άφησε ικανοποιημένη την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήταν η τοποθέτηση του Καστίγιο που ήταν: " Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Άρης και να τηρήσω το συμβόλαιο μου. Ο Άρης είναι η πρώτη και βασική προτεραιότητα μου", με αυτό που αναμένουνε πλέον από εδώ και στο εξής να είναι και την αγωνιστική του ανάταση.

Κι αν παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε περίπτωση πρότασης της Πουέμπλα για να αποκτήσει τον Καστίγιο επί του παρόντος μετά την ολοκλήρωσή της τονίστηκε πως θα ακολουθήσουνε και άλλες και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Με σκοπό τι άλλο από το να τους κρούσουνε τον κώδωνα εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι ανάλογο είχε φροντίσει να κάνει νωρίτερα στην διάρκεια της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης του Άρη με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (18/12, 17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.

" Όλοι πήρατε τις ευκαιρίες σας. Πλέον, τελειώσανε οι ευκαιρίες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση στις μεταπτώσεις που έχουμε από τη μία Κυριακή στην άλλη. Αν σας απασχολεί οτιδήποτε, να μου το πείτε τώρα.

Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να μου το πει τώρα, γιατί από εδώ και πέρα θα μείνουν στον Άρη μόνο αυτοί που το θέλουν πραγματικά. Όποιος μείνει πρέπει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει για να δώσει μάχη, θα τεθεί εκτός ομάδας.

Δεν πρόκειται να ανεχτώ στη συνέχεια παρόμοιες καταστάσεις και να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσω να πάρω αποφάσεις, όσο σκληρές κι αν είναι για κάποιους. Δεν με νοιάζει τίποτα μπροστά στην επιτυχία του Άρη. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, είναι η τελευταία προειδοποίηση", ήταν τα λόγια της ομιλίας του 39χρονου Πολωνού τεχνικού του Άρη απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.

Μία ομιλία σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος από τον Πρόμπιερζ παράλληλα με την προβολή βίντεο και επισήμανση λαθών από την εμφάνιση της Κυριακής στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που έφερε την ήττα με 1-0 που ήταν και η αιτία μία εβδομάδα μετά το επιβλητικό 3-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Παναθηναϊκού.

Στα ευχάριστα για τον Πολωνό τεχνικό της σημερινής ημέρας ήταν ότι οι Νέρι Καστίγιο και Γιούριτσα Βράνιες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς προβλήματα και ενοχλήσεις όπως και ο Ρικάρντο Φατί.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Γιώργος Κατίδης, Ελντίν Γιακούποβιτς και Νάτσο Γκαρσία που θα είναι απόντες και από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Απών και ο τραυματίας Πάπα Καλίφα Σανκαρέ που τελικά θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το χόνδριο κάταγμα που κληρονόμησε στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Διάστημα που σημαίνει ότι αν δεν μειωθεί ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Άρη θα είναι απών και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και στο νοκ άουτ της επόμενης Πέμπτης στην Κομοτηνή για την Δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ