ΑΡΗΣ

Άρης - Λίτεξ 0-0

Άρης - Λίτεξ 0-0

Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Άρης,με αντίπαλο αυτή τη φορά την Λίτεξ. Έχασαν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις οι "κίτρινοι".

Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Άρης,με αντίπαλο αυτή τη φορά την Λίτεξ Λόβετς. Έχασαν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις οι "κίτρινοι".

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Άρη, δεν είχε κάποιον νικητή, ούτε γκολ, όμως ο Γιάννης Χατζηνικολάου έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα στην Λίτεξ Λόβετς.

Αρχικά να πούμε πως ο αντίπαλος των "κιτρίνων" ήταν πιο έτοιμη ομάδα και υπερτερούσε σε φυσική κατάσταση αλλά και στην κατοχή της μπάλας, σ' ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι κάτι όμως που δεν φάνηκε.

Η Λίτεξ λοιπόν μπορεί να είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως το ευχάριστο για την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν πως παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Βούλγαρους.

Αντίθετα, οι Θεσσαλονικείς είχαν τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ στην αντεπίθεση, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε με τον Μανιά (δύο φορές), ούτε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σε ένα δεύτερο φιλικό παιχνίδι όπου και πάλι δεν αγωνίστηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο ενώ απόντες ήταν ακόμη οι Σουνάς, Γιαννίτσης, Διούδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλησε να απειλήσει στο 8΄ με το σουτ του Μανιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίργκοφ. Σε ένα παιχνίδι που κύλησε χωρίς ιδιαίτερη ευκαιρία μέχρι το 23΄ όταν ο Μπουζάνης μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Τζόρνταν όπως και στο 31΄ από το σουτ του Γιάσουλα.

Στο 33΄ ο Άρης είχε την καλύτερή του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με το τετ α τετ του Μανιά αλλά το σουτ του ήταν χλιαρό για να μπλοκάρει ο Πίργκοφ. Ενώ στο 37΄ η μπάλα από το σουτ του Σταυρόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λίτεξ Λόβετς.

Κι όσο για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η Λίτεξ απείλησε κατά σειρά στο 39΄ με την κεφαλιά του Τζόρνταν, στο 40΄ με το σουτ του Γιάσουλα και στο 45΄ με το σουτ του Βαγιούσι και τον Μπουζάνη να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίτεξ είχε στο 47΄ σουτ του Τζόρνταν αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ψυχογιό ενώ στο 63΄ ο Μανιάς στο τετ α τετ που είχε με τον Πίργκοφ τον εκτέλεσε στον σωστό χρόνο αλλά ο πορτιέρο της βουλγάρικης ομάδας μπλόκαρε.

Στο 64΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με το σουτ του Παπαδόπουλου από την κάθετη μπαλιά του Τριανταφυλλάκου να αποκρούει ο τερματοφύλακας της βουλγάρικης ομάδας. Ενώ στο 73΄ ήρθε το τελευταίο σουτ για τον Άρη και πάλι από τον Παπαδόπουλο.

ΛΙΤΕΞ: Πίργκοφ, Νεντιάλκοφ, Μποντούροφ, Ποπόφ, Γκρόζεφ, Μπερμπέροβιτς, Κόλεφ (60΄ Ζντράφτσεφ), Γιασούλα (73΄ Σλάφτσεφ), Βάνγκερ, Τζόρνταν (69΄ Μανόλοφ), Βαγιούσι (76΄ Ντεσποντόφ).

ΆΡΗΣ: Μπουζάνης (62΄ Καράδαης), Κύργιας (81΄ Αντωνιάδης), Πουλίδο (76΄ Ηρακλής), Μαργαρίτης, Ψυχογιός (65΄ Καλούδης), Παπαδόπουλος (79΄ Νταμαρλής), Έλσνερ (53΄ Γκόλιας), Τριανταφυλλάκος (81΄ Τσουκάνης), Σταυρόπουλος (58΄ Ρένια), Καραγιάννης (46΄ Κοτσαρίδης), Μανιάς (65΄ Αγγελούδης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ