ΑΡΗΣ

Άρης-Μπενφίκα 0-1

Άρης-Μπενφίκα 0-1
INTIME SPORTS

Σε διεθνές φιλικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπενφίκα από το γκολ του Ρόσα Μιγκέλ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Άρης ηττήθηκε σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 από την Μπενφίκα από το γκολ του Ρόσα Μιγκέλ στο 51'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανέστη Πεταλίδη.

Ο Άρης ξεκίνησε με το καλό σουτ του Καπετάνου μόλις στο 1' για να απαντήσει η Μπενφίκα στο 5' με το μακρινό σουτ του Ντουάρτε.

Στο 7' η μπάλα από την κεφαλιά του Πουλίδο για τον Άρη πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 16' η μπάλα από το δυνατό σουτ του Αραούχο πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους η Μπενφίκα είχε άλλες δύο ευκαιρίες. Αρχικά στο 37' ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Αραούχο μετά από την περιοχή του Άρη ενώ στο 39' ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη απομάκρυνε σε κόρνερ το πλασέ του Αραούχο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Μπενφίκα μπήκε δυνατά και μετά του σουτ του Πιμέντα στο 48΄ όπου απομάκρυνε ο Διούδης στο 51΄ ήρθε το 0-1 με τον Ρόσα Μιγκέλ, που είχε περάσει αλλαγή στο 46΄, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μάριο μετά το λάθος του Κοέλιο.

Στο 54΄ η μπάλα από το σουτ στην κίνηση του Ντουάρτε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διούδη με τον τερματοφύλακα του Άρη στο 56΄ να απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Αραούχο.

Από εκεί και πέρα στο 74΄ η μπάλα από την κοντινή κεφαλιά του Αγκάνθο μετά την εκτέλεση φάουλ του Αγγελούδη πέρασε λίγο άουτ και στο 86΄ ο Παντίδος έβαλε στοπ στον Ρόσα που θα έβγαινε τετ α τετ με τον Διούδη.

Τέλος στις καθυστερήσεις στο 93΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ του Σουνά πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λόπες.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης (46΄ Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (60΄ Αγγελούδης), Καπετάνος (63΄ Αγκάνθο), Γκέσιος (82΄ Κανούλας), Παπαστεριανός (68΄ Νταμαρλής), Πουλίδο (68΄ Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης, Κοέλιο (82΄ Αντωνιάδης).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Λόπες, Κάρολε, Πιμέντα, Ντουάρτε (68΄ Κορέα), Καρντόσο, Αραούχο, Μάριο (80΄ Κορνέχο), Μβομ, Ασκουές (79΄ Καφού), Σίντει, Καβαλιέρο (46΄ Ρόσα Μιγκέλ).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ