ΑΡΗΣ

Απόσυρση προσφυγών από Φατί και Ντίκο

Απόσυρση προσφυγών από Φατί και Ντίκο
INTIME SPORTS

Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο συμφώνησαν να αποσύρουνε τις προσφυγές τους σε βάρος της ΠΑΕ Άρης συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της

Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο συμφώνησαν το πρωί να αποσύρουνε τις προσφυγές τους σε βάρος της ΠΑΕ Άρης συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της.

Μία εξέλιξη που υπήρξε μετά το τετ α τετ που είχανε οι εκπρόσωποί τους (ο Γιώργος Ζελελίδης για τον Φατί και ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος για τον Ντίκο) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Με την εξέλιξη αυτή ο πρώτος από τους δύο λόγους που η ΠΑΕ Άρης δεν πήρε από σήμερα άδεια συμμετοχής δεν υφίσταται, αρκεί να φανεί συνεπής στις οικονομικές της υποσχέσεις μέχρι την Δευτέρα όταν και χθες μετά την αναβολή που ζητήθηκε είχε οριστεί εκ νέου η εκδίκασή τους.

«Ήταν μία κίνηση που έγινε για να βοηθήσουμε την προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ Άρης», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Ντίκο Λευτέρης Σιδηρόπουλος μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης.

Όσο για τον δεύτερο λόγο της μη εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής για την ΠΑΕ Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο από σήμερα από την επιτροπή - παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη και του υπεύθυνου οικονομικών, Μπάμπη Κωτσιόπουλου - αφορούσε το πλάνο βιωσιμότητας που αναλύθηκε.

Ένα πλάνο βιωσιμότητας για το οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα κληθεί στα τέλη του μήνα να πείσει την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ότι μπορεί να είναι βιώσιμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ