ΑΡΗΣ

Απόφαση σε 45-60 μέρες για το άρθρο 99

Απόφαση σε 45-60 μέρες για το άρθρο 99
INTIME SPORTS

Μία ώρα κράτησε η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 παρόντος του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη και πλέον η απόφαση θα γίνει γνωστή μετά από 45-60 μέρες.

Παρόντος του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, πραγματοποιήθηκε για μία ώρα η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Πλέον η απόφαση θα γίνει γνωστή μετά από 45-60 μέρες ενώ το παρών στην διαδικασία έδωσε και ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης που έκανε υπέρβαση υπέρ της ΠΑΕ Άρης.

Η διαδικασία έγινε μπροστά σε πέντε γυναίκες δικαστές με τον πρώτο που μίλησε να ήταν ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης που εκπροσωπεί τους Καστίγιο, Ντίκο, Φατί και Σανκαρέ με τους οποίους η ΠΑΕ Άρης είχε έρθει το καλοκαίρι σε διακανονισμό.

Κι όσο για την παρέμβαση που έκανε υπέρ της ΠΑΕ Άρης αυτή είχε να κάνει με την μεταξύ τους συμφωνία και εξήγησε ότι η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 είναι ο μόνος τρόπος ώστε να διασφαλιστούνε τα χρήματα των παικτών που έχουνε λαμβάνειν.

Ακόμη ο εκπρόσωπος του ΙΚΑ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης ενώ ο μάρτυρας της ΠΑΕ Άρης, Φίλιππος Χατζηπεντσίδης, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Η εξυγίανση της ΠΑΕ και η έλευση του επενδυτή περνούν μέσα από το άρθρο 99».

Όσο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Ηλιάδης, στην εξέτασή του ως μάρτυρα υπέρ της ΠΑΕ υποστήριξε: «Αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά», ενώ δεν έκρυψε πως γίνονται συζητήσεις για εύρεση επενδυτή για την ΠΑΕ Άρης.

Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99. Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ», επισήμανε σχετικά.

Κι όσο για τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, δήλωσε: «Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε.

Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ