ΑΡΗΣ

Αποδοκιμασίες σε Πουλίδο

Αποδοκιμασίες σε Πουλίδο
Πουλίδο

Ο Ρούμπεν Πουλίδο όχι απλά έγινε αλλαγή από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο 37΄ του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και την ώρα αυτής αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους του Άρη.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους του Άρη την ώρα της αλλαγής του από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο 37΄ του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία αποδοκιμασία που σε μεγάλο βαθμό φανερώνει και την δυσαρέσκεια των φιλάθλων του Άρη στο πρόσωπο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού και μέχρι προ ημερών και αρχηγού της ομάδας.

Η παρουσία του Πουλίδο στην βασική ενδεκάδα αποτέλεσε την μία από τις δύο εκπλήξεις του Μιλίνκοβιτς όσον αφορά την βασική του ενδεκάδα σε σχέση με ότι έδειξε στην διάρκεια της εβδομάδας. Κι όσο για την άλλη είχε να κάνει με την παρουσία του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ακόμη και το γεγονός ότι Μιλίνκοβιτς όταν πλέον ο Πουλίδο είχε γίνει αλλαγή με τον Κύργια δεν απέσπασε την προσοχή του από τον αγωνιστικό χώρο για να του δώσει το χέρι του μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί.

Ο Σέρβος τεχνικός ουσιαστικά με την έξοδο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού από το 37΄ ουσιαστικά του χρέωσε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και για τα δύο γκολ του Πανθρακικού από τον Κάσες.

Υπενθυμίζεται πως ο Πουλίδο μία εβδομάδα πριν είχε μείνει εκτός αποστολής στο προηγούμενο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι ενώ η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ όταν ανακοινώθηκε η αποστολή έκανε λόγο πως είχε πυρετό ο ίδιος με αναφορά του στον λογαριασμό του στο facebook λίγες ώρες αργότερα το διέψευσε.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά μερικές μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί το θέλω του Ισπανού κεντρικού αμυντικού να πάψει να είναι αρχηγός του Άρη με τον Μιλίνκοβιτς να έδωσε το χρίσμα στον Αγγελούδη.

Γενικότερα είχε φανεί και με το παραπάνω πως κάτι δεν πάει καλά με τον Πουλίδο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι όλο και πιο πιθανό το σενάριο να αποτελέσει παρελθόν ακόμη και μέχρι το τέλος του 2013. Δηλαδή μέχρι το τέλος του μήνα.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ήδη προσέγγιση με Έλληνα κεντρικό αμυντικό κάτω των 24 ετών που έχει συμβόλαιο με ομάδα χωρίς να αποκλείεται με την σειρά του να μείνει ελεύθερος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ