ΑΡΗΣ

Αποδοκιμασίες μετά τον αποκλεισμό

Αποδοκιμασίες μετά τον αποκλεισμό

Η λήξη του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου έφερε αποδοκιμασίες για τους ποδοσφαιριστές του Άρη από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Βόλου έφερε αποδοκιμασίες για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με την λήξη του επαναληπτικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τους φιλάθλους της ομάδας.

Το λεωφορείο της αποστολής είχε σταθμεύσει επί της Ματθαίου αλλά αρκετοί συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του Άρη επί της Παπαναστασίου προχώρησαν σε αποδοκιμασίες σε έντονο ύφος.

" Τιμήστε επιτέλους τη φανέλα που φοράτε! Δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, να μας δώσετε μια χαρά, νιώστε τον κόσμο και παίξτε με πάθος…", ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη όπως ήταν επόμενο με σκυμμένα πρόσωπα επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της αποστολής για να αναχωρήσουν γνωρίζοντας ότι από την Κυριακή στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ καλούνται να κάνουνε ένα νέο ξεκίνημα.

Το παλεύει ο Ηρακλής

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ανδρέας Ηρακλής θα προλάβει τελικά να δώσει το παρών στο μεθαυριανό ραντεβού του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο 24χρονος μέσος του Άρη που άκουσε ένα κρακ στον τραυματισμό του στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του επαναληπτικού για την Β΄ φάση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και έγινε αλλαγή με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή καταβάλει αγώνα δρόμου μέσω θεραπειών.

Οι φόβοι αν και δεν είχαν πολλές πιθανότητες για κάταγμα δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή έδειξε ότι και η αρχική εκτίμηση. Ότι είχε υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο.

Σήμερα πάντως ο 24χρονος μέσος δεν θα κάνει προπόνηση και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και εφόσον χρειαστεί δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη και ένεση για να δώσει το παρών κόντρα στον ΟΦΗ. Ειδικά μετά την αποβολή του Μπάμπη Οικονομόπουλου που θα είναι απών.

Όσον αφορά τον Σαλόζε Ουντότζι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα ψηλά στο γλουτό του από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια φλεγμονή και μέχρι η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. Ακόμη και να μείνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής.

Κι όσο για τον Νταβίντ Αγκάνθο, που ο γιατρός του Άρη είχε εισηγηθεί στον Μιλίνκοβιτς να προφυλαχθεί από τον χθεσινό επαναληπτικό της Β΄ φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ήδη ταλαιπωρημένο του γόνατο.

Για αυτό και σήμερα αναμένεται να κάνει αποθεραπεία ώστε να μπορέσει να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος για το ραντεβού της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ