ΑΡΗΣ

Απετράπη η προσφυγή του Ντίκο

Απετράπη η προσφυγή του Ντίκο
INTIME SPORTS

Ο Φράνσις Ντίκο εισέπραξε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη συμφωνημένη δόση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την ΠΑΕ Άρης κι έτσι δεν προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με την κατάθεση της πρώτης συμφωνημένης δόσης της στον Φράνσις Ντίκο πέτυχε να αποτρέψει την κατάθεση προσφυγής στην οποία είχε αποφασίσει να προχωρήσει.

Την ίδια ώρα ο Ρικάρντο Φατί δείχνει αν και έχει φθάσει στα όριά του όπως και αρκετοί ακόμη από τους ποδοσφαιριστές του Άρη να συνεχίζει να κάνει υπομονή.

Στην περίπτωση του Ντίκο θα πρέπει να σημειωθεί ότι προ διημέρου – την Τετάρτη – είχε βρεθεί μαζί με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου είχε συνάντηση για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν ξεκαθάρισε την θέση του πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί και ότι εάν μέχρι το πρωί της Παρασκευής δεν καταβαλλόταν η πρώτη δόση τότε θα ακολουθούσε τον δρόμο της προσφυγής.

Κάτι που τελικώς απετράπη ενώ ανάλογο τελεσίγραφο φέρεται να έχει αποστείλει και ο Φατί στον οποίο ζητήθηκε να κάνει υπομονή μέχρι και την Δευτέρα με τον διεθνή με την Εθνική Σενεγάλης μέσο να το δέχθηκε.

Την ίδια ώρα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, που λογικά θα τοποθετηθεί την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Libero 107,4 υποστήριξε: " Όπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι ή τη Γερμανία. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης", ενώ για το αν ο όμιλος θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.

" Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να πάρει τις μετοχές. Όποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ