ΑΡΗΣ

Απάντηση Αθανασιάδη για Κατίδη

Απάντηση Αθανασιάδη για Κατίδη
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, τοποθετήθηκε με αφορμή την προ διημέρου προσφυγή του Γιώργου Κατίδη υποστηρίζοντας πως δεν είχε δικαίωμα να την πράξει

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, ο Γιώργος Κατίδης δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή την Δευτέρα και να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του αλλά και την ελευθερία του.

Σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης ο 19χρονος διεθνής μέσος είναι κανονικά πληρωμένος μέχρι τις 30 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή η προσφυγή του είναι καταχρηστική.

" Ο παίκτης είναι πληρωμένος έως τις 30 Απριλίου και φυσικά δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή. Τα χρήματα που αναγράφονται στο συμβόλαιό του έχουν καταβληθεί στο ακέραιο, όπως και οι μισθοί και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Επόμενη υποχρέωση της ΠΑΕ στον Κατίδη είναι στις 30 Ιουνίου.

Η προσφυγή του είναι καταχρηστική. Κρίμα που οδηγήθηκε σε μια τέτοια ενέργεια από ορισμένους. Θα φανεί και στην διαδικασία ότι δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή. Πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνουν ορισμένοι με τις προσφυγές, για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς", υποστήριξε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Το σίγουρο είναι ότι η προσφυγή του Κατίδη αποτέλεσε ένα αντικείμενο συζήτησης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης από χθες με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να επικοινώνησε μαζί του δια του τιμ μάνατζέρ της Αγαπητού Αμπελά.

Σε αυτήν ζήτησε την πραγματοποίηση ενός ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Αθανασιάδη για μία πρώτη συζήτηση μετά την προσφυγή του που όμως δεν κατέστη δυνατό να γίνει. Σε μία επικοινωνία ωστόσο όπου ο Κατίδης φέρεται να παρέπεμψε για το οτιδήποτε στον νομικό του εκπρόσωπο Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κίνηση της προσφυγής του Κατίδη είχε σαν σκοπό την αποχώρησή του από τον Άρη, ακόμη και αν του καταβληθεί το ποσό των 25.000 ευρώ που διεκδικεί, και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Με πιθανότερη την Έβερτον. Εκεί όπου αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο ο Απόστολος Βέλλιος και εκτός του Γιώργου Κατίδη η αγγλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρό της και τον Στέλιο Βασιλείου του Λεβαδειακού. Τρεις ποδοσφαιριστές που συνδέονται με τον ίδιο μάνατζερ τον Θεόφιλο Καρασαββίδη.

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χαβιέ Ουμπίδες αν και έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Ορντούσπορ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ