ΑΡΗΣ

Απαίτηση Ηλιάδη – Εκτός Αγκάνθο και Πουλίδο

Απαίτηση Ηλιάδη – Εκτός Αγκάνθο και Πουλίδο
Αγκάνθο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, βρέθηκε στην απογευματινή και τελευταία προπόνηση για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να απέκλεισε τους Αγκάνθο και Πουλίδο.

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ολοκληρώθηκε το απόγευμα με μία προπόνηση η προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην ομιλία του απαίτησε κατάθεση ψυχής ενώ μετά το τέλος της ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς απέκλεισε της αποστολής τους Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δεν ήταν μόνος του στο Δασυγένειο αθλητικό κέντρο από πλευράς της διοίκησης αφού το παρών έδωσαν και τα μέλη της Γιώργος Παπαδόπουλος, Πολυδεύκης Γκουρλάκης και Κώστας Ευθυμιάδης.

Στην ομιλία του στα αποδυτήρια ήταν ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι ότι: «Απαιτώ από όλους σας να καταθέσετε την ψυχή σας αύριο στο γήπεδο! Να τα δώσετε όλα, να παίξετε με πάθος! Δεν θα ανεχθώ καμία αδιαφορία από κανέναν. Εχετε τις δυνατότητες, αποδείξτε το μέσα στο γήπεδο. Μπορείτε».

Ο Ηλιάδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αποχώρησαν από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

Ο Πουλίδο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από ίωση (ανέβασε πυρετό). Κι όσον αφορά τον αποκλεισμό του Αγκάνθο είχε να κάνει γιατί ο Ισπανός φορ κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο). Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Νιγηριανός Τζον Ίμπε.

Κατά τα άλλα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και της ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη για Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 χρόνων εξετάζεται ο ακραίος μπακ του Μακεδονικού Αλέξης Καραγιάννης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ