ΑΡΗΣ

Αναβολή για τις 25 Ιουλίου

Αναβολή για τις 25 Ιουλίου
INTIME SPORTS

Αναβολή για τις 25 Ιουλίου όπως ήταν αναμενόμενο πήρε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης όπως αποφασίστηκε σήμερα στη συνέχεια της διαδικασίας που είχε ξεκινήσει χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Όπως ήταν αναμενόμενο η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης πήρε αναβολή για τις 25 Ιουλίου όπως αποφασίστηκε σήμερα στη συνέχεια της διαδικασίας που είχε ξεκινήσει χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας ο ΑΣ Άρης στο διοικητικό συμβούλιο που ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα συναίνεσε στην πρόταση της ΚΜΑ και επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ για αναβολή για τις 25 Ιουλίου.

Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ έχει την υποχρέωση να ορίσει νέα γενική συνέλευση. Οσον αφορά τον Θανάση Αθανασιάδη που εκπροσωπεί την «ΑΡΗΣ Εμπορική» ψήφισε λευκό ενώ απομένει να φανεί αν τελικά μετά τη σημερινή απόφαση θα υπάρχει νομική απάντηση από τους Σκόρδα και Ματθαίου. Κάτι που είχανε προαναγγείλει στη συνέντευξη τύπου που είχανε παραθέσει την περασμένη Παρασκευή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συνεχίζει την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας και της διαμόρφωσης του ρόστερ αναμένοντας την τελική ενημέρωση για το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει η ομάδα του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια για την παραμονή ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έληξαν και τυπικά χθες. Και πιο συγκεκριμένα να διατηρηθούν στο ρόστερ οι Νίκος Ψυχογιός και Ανδρέας Ηρακλής που είναι μεν θετικοί αλλά αναμένουνε να δούνε τι θα γίνει και με τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν και που ξεπερνούνε τις 20.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Ψυχογιού χθες κατά δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Πάνου Στεφανίδη πληρώθηκε το παράβολο στη Football League, χωρίς να υπάρχει συμφωνία και να έχουν υπογραφεί τα νέα συμβόλαια.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να υπάρχει συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Νίκο Αγγελούδη με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους με κατάθεση επίσημης πρότασης. Ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί λύση με το ποσό που ξεπερνά τις 25.000 ευρώ και αναλογεί σε δεδουλευμένα των δύο τελευταίων χρόνων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ