ΑΡΗΣ

Ανατροπή δεδομένων με Κόκε

Ανατροπή δεδομένων με Κόκε
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε τελικά φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό να επιστρέψει τελικά στον Άρη σε αυτό το σημείο τουλάχιστον της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Για την Μαδρίτη πρόκειται να αναχωρήσει ο Σέρχιο Κόκε το πρωί της Τρίτης χωρίς να έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και παρά την προφορική συμφωνία της Παρασκευής.

Μία εξέλιξη που σημαίνει πως παρά τις συζητήσεις που υπήρξανε από εκείνο το σημείο και μετά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο θέμα των δύο επιταγών που είχε πάρει ο 29χρονος Ισπανός στην λύση του συμβολαίου του τον περασμένο Απρίλιο.

Αυτό σημαίνει πως επί του παρόντος ο Κόκε πρόκειται να επιστρέψει μεν το πρωί στην Μαδρίτη χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία έχει συμβόλαιο.

Εξάλλου με άδεια της ισπανικής ομάδας είχε έρθει την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα όπου και παρακολούθησε λίγες ώρες αργότερα το παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Όπως και το χθεσινό για την 17 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και λίγες ώρες αργότερα ο Κόκε ήρθε στην Θεσσαλονίκη με την τελευταία πτήση από την Θεσσαλονίκη δείχνοντας ουσιαστικά πως σήμερα θα υπέγραφε την επιστροφή του στον Άρη κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

Ωστόσο και με το μπαλάκι να έχει περάσει στα χέρια του 29χρονου Ισπανού μέσου στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης δείχνουνε διατεθειμένοι να τον περιμένουνε για μερικές ημέρες μήπως και αλλάξει άποψη στο θέμα των επιταγών και αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει.

Κι αν ο Κόκε αναχωρεί το πρωί για την Μαδρίτη μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει οδικώς για την Λιβαδειά όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο 56χροονος Πορτογάλος νέος τεχνικός του Άρη Μανουέλ Μασάδο θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Χθες εξάλλου δεν εκδικάστηκε η προσφυγή του Ντάνιελ Τσέζαρεκ κατά της ΠΑΕ Άρης στην ΕΠΟ για λύση του συμβολαίου του εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων με αποτέλεσμα η εκδίκαση να μεταφέρθηκε για την επόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα δε με την πλευρά του Κροάτη επιθετικού μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία για επίτευξη συμβιβασμού και απόσυρσης της προσφυγής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ