ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Κοιτούσε τα αστέρια ο Καλογερόπουλος"

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports)
Αναστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Φοβερά εκνευρισμένος με τον διαιτητή Καλογερόπουλο ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά την ήττα (1-0) του Άρη από τη Λαμία. Διαβάστε τη δήλωση του τεχνικού των Θεσσαλονικέων για τον ρέφερι του αγώνα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποβλήθηκε στο 83' του αγώνα του Άρη με τη Λαμία. Ο τεχνικός των "κιτρίνων" ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Καλογερόπουλο, μετά την ήττα με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, και στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, με αφορμή τα σφυρίγματά του.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ήρθα στην συνέντευξη γιατί σέβομαι κάποια πράγματα και επειδή με τον Μπάμπη Τεννέ είμαστε χρόνια φίλοι. Από εκεί και πέρα οι εξυγιαντές να χαίρονται τον κύριο Καλογερόπουλο. Εγώ προσωπικά έχω πολύ πικρή πείρα με τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, κόντρα στην Κέρκυρα, με 10 παίκτες για 60 λεπτά, μας έριξε και τρία πέναλτι για να χάσουμε. Σήμερα εκτός από το πέναλτι που δεν έδωσε υπήρχαν άλλα δυο… μαρς και ο κύριος Καλογερόπουλος κοιτούσε τα αστέρια".

Από τη μεριά του ο αμυντικός του Άρη, Χρήστος Ιντζίδης, δήλωσε: "Και εγώ, όπως και ο κόουτς βρισκόμαστε εδώ επειδή είναι υποχρεωτικό. Όποιος θέλει μπορεί να ξαναδεί το παιχνίδι και τις αμφισβητούμενες φάσεις και θα δει πως υπάρχουν τρία πέναλτι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, ευχαριστούμε πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ