ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Η ηρεμία, το μυστικό του Άρη"

Αναστόπουλος: "Η ηρεμία, το μυστικό του Άρη"
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την ομάδα του, την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως η ηρεμία είναι το μυστικό των "κίτρινων".

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στην ηρεμία που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε διοικητικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο στόχος ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε έναν αέρα 10 βαθμών για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία σιγά σιγά και μαθηματικά.

Δεν υπάρχει ομάδα η οποία να κάνει 34 νίκες, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε η ιδιαιτερότητα γιατί από τη Δόξα ο Άρης πέρσι έχασε δυο φορές. Εμείς διαχειριστήκαμε την ήττα και στο επόμενο παιχνίδι κερδίσαμε και παίξαμε και καλή μπάλα.

Πάντα ο στόχος είναι να παίρνουμε το ματς και να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μια πολυφωνία στο σκοράρισμα, έχουν πάρα πολλοί 5 και 6 γκολ. Και επίσης βασίζομαι σε όλους. Έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και όλοι έχουν παίξει. Διαχειριζόμαστε σωστά το ρόστερ. Τους θέλεις όλους όταν κάνει πρωταθλητισμό.

Το καλό είναι ότι υπάρχει ένας κορμός 7-8 Ελληνόπουλων, που είναι μικροί σε ηλικία. Το ελληνικό στοιχείο είναι αυτό που δίνει την ώθηση. Δε γίνεται.πάντα να υπάρχει ένας Καρυπίδης, να διώχνεις 25 και να αγοράζει άλλους 25.

Υπάρχει ωράριο, παρακολουθούμε την εξωγηπεδική ζωή των παικτών μας. Από τη Γ’ μπαίνουν οι βάσεις για του χρόνου. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει ηρεμία. Και στα αποδυτήρια και διοικητικά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ