ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Εμείς δεν πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε ισοπαλία"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, υποστήριξε ότι αν δεν είχε αποβληθεί ο Ντούνης οι "κίτρινοι" θα νικούσαν τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφήνοντας αιχμές για τους πανηγυρισμούς της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 στη Ριζούπολη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα το ισόπαλο 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η αποβολή του Ντούνη στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστική για την οικονομία της αναμέτρησης, όπως υποστήριξε ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής των "κιτρίνων" έδωσε ενδιαφέρουσες ατάκες κατά τη συνέντευξη Τύπου καθώς άφησε αιχμές για τους πανηγυρισμούς του Απόλλωνα Σμύρνης ( "εμείς δεν πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε ισοπαλία"), αλλά και για όσους υποστηρίζουν ότι η "Ελαφρά Ταξιαρχία" και η Λαμία έχουν το προβάδισμα για την άνοδο από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League ( "πρωταθλητής είναι αυτός που θα κερδίσει την άνοδο στις 10 Ιουνίου").

"Κρίμα για την προσπάθεια, διότι δώσαμε το παραπάνω, όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Όποιος το έβλεπε το ματς, με έντεκα παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε ισοπαλία.

Κοιτάμε το επόμενο της Τετάρτης για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αν ήμασταν με έντεκα δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε αυτό το ματς. Είμαστε τσαντισμένοι. Να δώσω συγχαρητήρια και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Είναι φυσικό επόμενο η ομάδα του Απόλλωνα να είχε κατοχή, αλλά δεν απειληθήκαμε μόνο από τον αέρα", είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για τις αλλαγές του: "Από τη στιγμή που πήγαμε να αμυνθούμε γιατί ο Απόλλων έκανε μόνο επιθέσεις από τον αέρα, αν εξαιρέσουμε τον Ταυλαρίδη και τον Σόουζα, ποιον άλλον είχαμε. Είχε 5 ψηλούς ο Απόλλων. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Παίξαμε με η Λαμία, δεν δόθηκαν τρία πέναλτι, δόθηκε το ένα. Αν στο 75΄το έδινε με τη Λαμία... μου αφαίρεσε το δικαίωμα να κερδίσουμε. Σήμερα με έντεκα, θα το παίρναμε το παιχνίδι".

Για τον Ντούνη: "Λάθη κάνουν όλοι, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του που έμεινε με δέκα παίκτες. Δεν παίρνουμε τους βαθμούς πίσω με υποθέσεις. Καμιά φορά η οπισθοχώρηση είναι λογική, όταν παίζει ο άλλος με παίκτη παραπάνω. Εγώ συνολικά και με δέκα παίκτες δεν υπάρχει φάση του Απόλλωνα. Στη φάση του Παυλίδη που φεύγει δεν υπάρχει οφ σαιντ".

Για την διαφορά πλέον από Απόλλωνα και Λαμία: "Εύκολο δεν υπάρχει τίποτα. Απλά σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, επικρατεί το να υπάρχει ο πρωταθλητής από τον πρώτο γύρο. Πρωταθλητής είναι αυτός που θα κερδίσει την άνοδο στις 10 Ιουνίου".

Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα: "Ο Ταυλαρίδης είναι γνωστός, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχανα τη νίκη με έντεκα. Πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα σε όλες τις γραμμές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ