ΑΡΗΣ

Αναστασίου με τεχνικό διευθυντή Νταμπίζα

Αναστασίου με τεχνικό διευθυντή Νταμπίζα
Αναστασίου

Λίγα λεπτά αφού ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου πως υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και πριν ακόμη αυτή γίνει αποδεκτή το πρώτο σενάριο διαδοχής αναφέρει τον Γιάννη Αναστασίου με βοηθό του τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Γιάννης Αναστασίου με βοηθό του τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα αποτελεί το πρώτο σενάριο διαδοχής για την τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη και πριν ακόμη αυτή γίνει αποδεκτή από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως και έγινε λίγο μετά τις 22:30 χωρίς αυτό να σημαίνει πως σήμερα κιόλας θα γίνει γνωστός ο διάδοχος του Σερραίου τεχνικού αν και θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει προσπάθεια αυτό να συμβεί ακόμη και αύριο δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας στον δρόμο της πρόκρισής της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με την αποδοχή, όπως αυτή αναμενόταν, της παραίτησης του Κατσαβάκη από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης ο Σερραίος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκτός πάντως από το σενάριο του Γιάννη Αναστασίου με βοηθό τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή των Νίκο Νταμπίζα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη.

Εν τω μεταξύ λίγο μετά τις 21:00 αποχώρησε μέσα σε αποδοκιμασίες το λεωφορείο της αποστολής του Άρη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» που ξεκίνησαν από την έξοδο των ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια. «Όποιος δεν μπορεί να φύγει» αλλά και: «Ξυπνήστε, όσο είναι νωρίς και δείξτε ότι είστε Άρης», ακούστηκε μεταξύ άλλων με παρότρυνση λέγοντας: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

«Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και αν πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, θα τα καταφέρουμε στο μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που σε ερώτηση για την παραίτηση Κατσαβάκη απάντησε: «Ξέραμε από την αρχή ότι η φετινή προσπάθεια είναι δύσκολη και ότι κάθε Κυριακή θα δεχόμαστε κριτική. Όσον αφορά το θέμα Κατσαβάκη δεν έχω να πω πολλά, καθώς το τι θα γίνει είναι καθαρά απόφαση της διοίκησης».

Κι όσο για τον Ρούμπεν Πουλίδο δήλωσε στην κάμερα του Novasports για την ήττα από τον Πλατανιά ότι: « Υπεύθυνοι είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί που είναι στο γήπεδο φέρουν και την ευθύνη. Είναι μια καινούργια ομάδα που χτίζεται, έχει πάρα πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της.

Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εις βάρος μας κατάσταση και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει», με τον Ισπανό να ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη και έκανε έκκληση να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη.

Τέλος ο Σάκης Κανούλας υποστήριξε για την ήττα από τον Πλατανιά πως: «Ήταν μια πολύ άσχημη βραδιά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι χειρότερο. Ήμασταν και άτυχοι, σκύβουμε το κεφάλι και βλέπουμε τη συνέχεια».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ