ΑΡΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι 21... Ευρωπαίοι

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ / 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ / 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που απέστειλε σήμερα (01/02) στην UEFA για τους αγώνες της φάσης των 32 του Europa League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος επέλεξε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές του, έχοντας το δικαίωμα να πραγματοποιήσει συνολικά τρεις αλλαγές σε σχέση με την λίστα παικτών που χρησιμοποιήθηκαν στην φάση των ομίλων.

Μεταξύ αυτών είναι και τα τρία από τα νέα αποκτήματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι Νταισούκε Σακάτα, Ραούλ Μπομπαντίγια και Νέρι Καστίγιο σε αντίθεση με τους Κριστιάν Πορτίγια και Ντανίλο Περέιρα.

Κι όσο για τους 21 «εκλεκτούς» του Μιχαλήτσου πρόκειται για τους: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Νταισούκε Σακάτα, Μιχάλη Σηφάκη, Ραούλ Μπομπαντίγια, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Νέρι Καστίγιο, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μάντσετσερ Σίτι στις 15 του μήνα η ΠΑΕ Άρης διατηρεί το δικαίωμα αποστολής και της Λίστας Β με την συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών με τουλάχιστον διετή παρουσία στα τμήματα υποδομής του συλλόγου

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ