ΑΡΗΣ

Αν. Καρδίτσας-Άρης 1-1

Αν. Καρδίτσας-Άρης 1-1

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Άρης στην Καρδίτσα σε φιλικό παιχνίδι με την τοπική Αναγέννηση όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Κ20 και Κ17 και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του Άρη στο φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση λόγω των βραβεύσεων που υπήρξανε με τον Άρη να προηγήθηκε στο 36΄ μετά το σουτ του Παπαστεριανού και η Αναγέννηση Καρδίτσας ισοφάρισε στο 71΄ με το σουτ του Φλιούκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αναγ. Καρδίτσας: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Σάββας, Γκόλιας, Κουκούλης, Μίχος, Καραχάλιος, Γεωργακόπουλος, Χατζηρίζος, Βουδούρης, Αθανασιάδης.

ΑΡΗΣ: Bελλίδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης Νταμαρλής,Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Λεμονής, Καζναφέρης, Παλιάτσιος, Κοτσαρίδης Σουνάς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Τριανταφυλλάκος, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος και Αγγελούδης αντί των Κοτσαρίδη, Παλιάτσιου, Καζναφέρη, Ψυχογιού, Παπαστεριανού και Λεμονή.

Ακόμη αγωνίστηκαν οι Ζήσης αντί του Σουνά στο 59΄, Ανδρεάδης αντί του Μαργαρίτη στο 81΄ και Γιώρης και Μπιμπισίδης στη θέση των Καραγιάννη και Νταμαρλή στο 90'.

Εν τω μεταξύ πριν από την σέντρα οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας απένειμαν δύο πλακέτες. Την πρώτη παρέλαβε η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα, ενώ τη δεύτερη ο Κυριάκος Μπιμπισίδης για την συμμετοχή του Άρη στο φιλικό.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που τιμάτε τον πατέρα μου έστω και μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν μόλις ένα χρόνο προπονητής εδώ, ωστόσο αγάπησε την ομάδα και τον κόσμο της Καρδίτσας», τόνισε η Κατερίνα Βικελίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ