ΑΡΗΣ

Άλλη μία μέρα για Κουλουχέρη

Άλλη μία μέρα για Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, αν όχι και σήμερα, θα γίνει γνωστή η απόφαση της προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ο 31χρονος αμυντικός, νυν του Πανιωνίου, μέσω της προσφυγής που κατέθεσε ζητάει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών από τον Άρη για την μη καταβολή των 90.000 ευρώ που αφορούν τρεις δόσεις από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει.

Προσφυγή που είχε εκδικαστεί και είχε επιδικαστεί στον Κουλουχέρη το ποσό των 300.000 ευρώ από τα οποία έχει λάβει μία δόση των 30.000 ευρώ.

Την στιγμή αυτή ο Κουλουχέρης δείχνει κάθετος στο να μην δεχθεί οποιονδήποτε διακανονισμό σε ότι και αν του προτάθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με πληροφορίες του είχε προτείνει μεταξύ άλλων να του δώσει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε βάθος χρόνου τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα αλλάξει κάτι στην διάρκεια της σημερινής ημέρας σε ενδεχόμενη νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών αν και με την μέχρι τώρα στάση του Κουλουχέρη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Χθες πάντως ο Χρήστος Γρόλλιος κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τα συμπληρωματικά υπομνήματα σε ότι αφορά την υπόθεση του Κουλουχέρη και τηρείται στάση αναμονής αποδοχής της προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι να εκδικαστεί ακόμη η έφεση της ΠΑΕ Άρης κατά της πρωτόδικης απόφασης στην προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη όπου του είχανε επιδικαστεί 180.000 ευρώ που αφορούσανε τα δεδουλευμένα του και 800.000 ευρώ για το ποσό της ρήτρας του.

Όσο για την υπόθεση της προμήθειας του μάνατζερ του Κώστα Μενδρινού, Αλέξη Κοταρίδη, όλα δείχνουνε πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και θα επέλθει συμφωνία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ