ΑΡΗΣ

Άκαρπη συνάντηση και ίδωμεν

Άκαρπη συνάντηση και ίδωμεν
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και τον ατζέντη των Μανιά και Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, όσον αφορά το μέλλον τους στο ρόστερ της ομάδας χωρίς αποτέλεσμα.

Χωρίς αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι για σχεδόν δύο ώρες η συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και τον ατζέντη των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, όσον αφορά το μέλλον τους στο ρόστερ της ομάδας.

Το παρών από πλευράς της διοίκησης έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, όπου εξέφρασε την θέση του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη που όμως όπως αποδείχθηκε ήταν αντίθετη με αυτή των δύο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα από τη μια η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι ο προπονητής της ομάδας επιθυμεί την συνέχιση της παρουσίας και των δυο ποδοσφαιριστών, ότι πιστεύει σε αυτούς και έχει κάνει θετική εισήγηση για την παραμονή τους.

Από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών και όπως εξέφρασε την θέση τους ο κοινός τους εκπρόσωπος τα δεδομένα δεν άλλαξαν καθώς εκφράστηκε η επιθυμία να αποχωρήσουν από τον Άρη για δικούς τους λόγους. Με βασικό το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στην Super League.

Πλέον το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό, αλλά είναι φανερό ότι Μανιάς και Κύργιας από τη στιγμή που εμμένουν στην αποχώρησή τους και έχουν και δικαίωμα προσφυγής, τότε η παραμονής του είναι σχεδόν απίθανη. Κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο μέσα στις επόμενες είναι να βρεθεί λύση για από κοινού λύση των συμβολαίων τους.

Παράλληλα και όσον αφορά την αναζήτηση τερματοφύλακα την στιγμή που η βελγική Μπριζ επιμένει για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη ο πρώην τερματοφύλακας της Επισκοπής, Μανώλης Καλογεράκης, βρίσκεται στα υπόψη του Καλαϊτζίδη και έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ