ΑΡΗΣ

Αγκάνθο: "Ήρθα για να δώσω λύση"

Protagonistas:  AGANZO, VICTOR PEREZ
Descripción foto: 
Estadio: JOSE RICO PEREZ
Partido: HERCULES C.F. -  REAL VALLADOLID
Categoría:  liga ADELANTE
Αγκάνθο PROTAGONISTAS: AGANZO, VICTOR PEREZ DESCRIPCION FOTO: ESTADIO: JOSE RICO PEREZ PARTIDO: HERCULES C.F. - REAL VALLADOLID CATEGORIA: LIGA ADELANTE

Ο Νταβίντ Αγκάνθο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη δηλώνοντας έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι "πάτησε" στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης ο Νταβίντ Αγκάνθο για λογαριασμό του Άρη.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός έδειξε αποφασισμένος αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

" Παραμένουνε μόνο κάποιες λεπτομέρειες, γι αυτό ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν και να μπω γρήγορα στις προπονήσεις. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό", είπε αρχικά ο Αγκάνθο.

Όσο για το τι γνωρίζει για τον Άρη τόνισε: " Έχω μιλήσει με τους Πουλίδο και Πορτίγια. Γνωρίζω ότι όπως όλη η χώρα, έτσι και η ομάδα έχει κρίση, αλλά γνωρίζω πλέον ότι ο Άρης είναι ένας σημαντικός και σοβαρός σύλλογος, ο οποίος διαθέτει εκπληκτικό κόσμο. Με βάση το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι έτοιμος να ευχαριστηθώ με τον Άρη το ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης ήταν κατηγορηματικός πως: " Φυσικά γι αυτό είμαι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω λύση στην επίθεση του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ