ΑΡΗΣ

Αγκάνθο: "Είμαι εδώ για να δώσω λύση"

Protagonistas:  AGANZO, VICTOR PEREZ
Descripción foto: 
Estadio: JOSE RICO PEREZ
Partido: HERCULES C.F. -  REAL VALLADOLID
Categoría:  liga ADELANTE
Αγκάνθο PROTAGONISTAS: AGANZO, VICTOR PEREZ DESCRIPCION FOTO: ESTADIO: JOSE RICO PEREZ PARTIDO: HERCULES C.F. - REAL VALLADOLID CATEGORIA: LIGA ADELANTE

Μπορεί ο Άρης να μην σκόραρε για ακόμη μία φορά και στο φιλικό παιχνίδι με την Μπενφίκα με τον Νταβίντ Αγκάνθο να είναι έτοιμος να δώσει λύση στο σκοράρισμα.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να μετράει μέρες στον Άρη παρόλα αυτά δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του και ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός μπορεί να τέθηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη ωστόσο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη δύο μέρες μετά στο χθεσινό φιλικό με την Μπενφίκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Νιώθω πολύ όμορφα και άνετα στον Άρη. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά χάσαμε και είναι δεδομένο ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αγκάνθο που συνέχισε: "Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, μαζί με τους συμπαίκτες μου".

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση για το γκολ απάντησε: "Καμία πίεση δεν νιώθω. Είμαι εδώ για να δώσω λύση στο θέμα του γκολ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τομέα και τα γκολ θα έρθουν. Έχω βάλει αρκετά γκολ στην καριέρα μου και πιστεύω πως με τη σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν".

Ο Γιάννης Γκέσιος που με την σειρά του δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σημείωσε: "Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο, είμαστε μια νέα ομάδα και σήμερα αποκτήσαμε πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Μπενφίκα. Σίγουρα δεν έχουμε καταφέρει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο θέμα του γκολ, όμως θεωρώ ότι με τη δουλειά τη δική μας και την βοήθεια του κόσμου θα έρθουν και τα γκολ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ