ΑΡΗΣ

ΑΕΛ-Άρης 1-2

ΑΕΛ-Άρης 1-2
INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στο "AEL FC ARENA" της Λάρισας με 2-1 μπροστά σε 5.000 φιλάθλους

Ο Άρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στο "AEL FC ARENA" της Λάρισας με 2-1 μπροστά σε 5.000 φιλάθλους. Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη πήρε τη νίκη με τους Παπαζαχαρία και Σολτάνι να σκοράρουν στο 41' και 59', ενώ η ΑΕΛ του Κρις Κόουλμαν να είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 49' με τον Πλιάγκα.

Μετά την λήξη του φιλικού του Σαββάτου, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 8 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία στιγμή ο Τσιώλης απέκλεισε της αποστολής τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ λόγω ενοχλήσεων του στην φτέρνα ενώ εκτός αυτής έμειναν και οι Ρικάρντο Φατί και Βικτοράς Γιάκομπ λόγω ίωσης.

Όσο για την έκπληξη του Κόουλμαν είχε να κάνει με τον αποκλεισμό από την αποστολή του Πορτογάλου Λουίς Μπόα Μόρτε για να τον ξεκουράσει ενώ εκτός έμειναν και οι Ρομέου, Σαϊτιώτης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Σατραβάνης και Σεσίνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λάρισα ήταν εκείνη που είχε την πρώτη ευκαιρία στο 4' από το σουτ σε πρώτο χρόνο του Χατζή για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης με την βοήθεια και του Μίσελ.

Στο 7' ο διαιτητής Τζήλος δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα στην ανατροπή του Καστίγιο από τον Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή του Μιχαηλίδη για να έρθει στο 15' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη με τον Νέτο να μην μπόρεσε να κρεμάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Άρη στο 23' με τον Καπετάνο να πιάνει σουτ στην κίνηση μετά την σέντρα του Νέτο με την Λάρισα να απάντησε στο 37' από το μακρινό σουτ του Χατζή με τον Βελλίδη να αιφνιδιάστηκε και τον Λαζαρίδη να απομάκρυνε όπως όπως.

Ο Άρης ανέβασε ρυθμούς ωστόσο στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και αφού είχε το σουτ του Σολτάνι στο 40' ένα λεπτό μετά στο 41' ο Παπαζαχαρίας έκανε το 0-1 αξιοποιώντας την σέντρα του Καπετάνου και στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Μιχαηλίδη.

Το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 49' με το δυνατό δεξί σουτ του Πλιάγκα από την σέντρα του Βενετίδη που είχε κερδίσει την μπάλα από τον Παπαζαχαρία.

Ένα γκολ που έδειξε να δίνει στον Άρη το έναυσμα να αρχίσει να συνέρχεται με το κερασάκι να ήρθε στο 59' με το γκολ του Σολτάνι μετά την σέντρα του Πρίττα.

Η Λάρισα απείλησε στο 66' με το σουτ του Τσιμπάμπα από πλάγια δεξιά και εντός της περιοχής του Βελλίδη με την μπάλα να πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δοκάρι όμως είχε ο Άρης στο 71' αφού η μπάλα από το σουτ του Τόχα βρήκε το αριστερό κάθετο του Σωτηρίου.

Δοκάρι όμως και για την Λάρισα στο 74' μετά την προσπάθεια του Τσιμπάμπα και την μπάλα να ισορροπεί πάνω στην γραμμή του τέρματος του Άρη που είχε την τελευταία ευκαιρία στο 84' με τον Κατίδη όμως να μην μπόρεσε να τροφοδοτήσει σωστά τον Αγγελούδη.

ΑΕΛ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο (71' Γιαννιώτας), Παπαζαχαρίας (80' Κατίδης), Μίσελ (84' Γιαννίτσης), Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (60' Βράνιες), Λαζαρίδης, Πρίττας (60' Παπαστεριανός).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ