ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νέα αρχή για τον Αγροτικό Αστέρα

Νέα αρχή για τον Αγροτικό Αστέρα

Νέα αρχή γίνεται στον Αγροτικό Αστέρα με την διοίκηση του Ερασιτέχνη να αναλαμβάνει την ομάδα με πρόεδρο τον Παύλο Χατζηγεωργιάδη. Νέος προπονητής των "πρασίνων" ο Γιώργος Κούτσης. Ανανέωσαν 13 παίκτες

Ο Αγροτικός Αστέρας γύρισε σελίδα μετά την παραίτηση του Κώστα Ριαβόγλου και τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ύστερα από την άτυπη έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Το βασικότερο από τα θέματα, που συζητήθηκαν ήταν η άμεση εύρεση οικονομικών πόρων. Άπαντες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, που ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος της "σωτηρίας" του Αγροτικού Αστέρα στις πλάτες τους και υποσχέθηκαν να σταθούν στο πλευρό τους, όποτε και όπως μπορεί ο καθένας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη σκυτάλη από τον πρώην Πρόεδρο πήρε τώρα η Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Του νέου άτυπου προς το παρόν σχήματος ηγείται ο πρώην Γενικός Αρχηγός και μέλος της ΠΑΕ, Παύλος Χατζηγεωργιάδης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη Προέδρου, ενώ έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του νέου Προέδρου του Ερασιτέχνη, κυρίου Χρόνη Αρετάκη, όσο και όλων των μελών της Διοίκησης.

Νέος προπονητής ο Κούτσης

Μετά την διοικητική λύση, ο Παύλος Χατζηγεωργιάδης ξεκίνησε τις επαφές για προπονητή και παίκτες και ήδη ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα. Νέος τεχνικός της ομάδας, θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου Γιώργος Κούτσης.

" Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κούτση στη θέση του προπονητή. Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αστέρα "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ως προπονητής, αφού συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Βοηθός του Γιώργου Κούτση και γυμναστής θα παραμείνει ο Σήφης Μωυσίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Γιάννης Θεοφάνους. Στη θέση του Τεχνικού Δειυθυντή θα είναι ο Ανέστης Τσιτενίδης, πρώην προπονητής της ομάδας Νέων" ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά τον προπονητή, πήραν σειρά πήραν οι παίκτες της ομάδας και ήδη ανανεώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ με δεκατρείς ποδοσφαιριστές.

" Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαριστές: Χρήστος Λαμπάκης, Στέφανος Γουναρίδης, Γιώργος Τσουκαλίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Μερεσιώτης, Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Άγγελος Φοιρός, Θοδωρής Τσάτσας, Χάρης Νικολόπουλος, Μπάμπης Βουτσάς, Πέτρος Οκομούσης και Νίκος Σαμουηλίδης" ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ