ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γεύμα από τον Αντίνου

Γεύμα από τον Αντίνου
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αντίνου παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα και μεταξύ άλλων τους τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας

Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Αντίνου έδειξε πως είναι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα και πως επιδιώκει το καλύτερο δυνατό για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ο κ. Αντίνου το απόγευμα της Παρασκευής παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ευόσμου σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής παρουσία του "ισχυρού" άνδρα της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο γεύμα, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, Παύλο Χατζηγεωργιάδη και τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Αντωνιάδη, με τον Γιώργο Αντίνο στην ομιλία του να τονίζει πως: " Πιστεύω απόλυτα σε εσάς και είμαι σίγουρος, ότι αν παίξετε όπως ξέρετε, σαν Αστέρας, όχι απλά η ομάδα θα σωθεί, αλλά δε θα χρειαστεί να μπει καν στη διαδικασία των play out.

Αρχίζοντας από το πλέον κρίσιμο ματς της χρονιάς, αυτό της Κυριακής, όπου φυσικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε το τέσσερα στα τέσσερα, αρκεί να το θέλετε και να το προσπαθήσετε πραγματικά". Επίσης τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να δίνει χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στα αγωνιστικά, τώρα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ το Σάββατο στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ