ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανέλαβε ο Κούτσης

Ανέλαβε ο Κούτσης
Κούτσης

Στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Κούτσης. Η ΠΑΕ προχώρησε στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Αθηναίο προπονητή.

Διάδοχος του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα, όπως είχε προαναγγελθεί, είναι ο Γιώργος Κούτσης. Η ομάδα του Ευόσμου έκανε γνωστή και επισήμως την πρόσληψή του.

Σε αυτή ανέφερε: ' 'Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κούτσης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 41χρονος (10/9/1973) τεχνικός επιστρέφει στο σύλλογο που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για τέσσερα χρόνια (2007-2011) και στη συνέχεια πραγματοποίησε το πρώτο του εγχείρημα ως προπονητής (2011-2012).

Στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε πέντε φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του ως διεθνής το 1999 απέναντι στο Μεξικό. Συνολικά, υπάρχουν καταγεγραμμένες στο βιογραφικό του 450 συμμετοχές (με 42 γκολ) στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων ομάδων υπήρξε βασικότατο στέλεχος στον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα τον βρίσκει πιο έμπειρο ως προπονητή, έχοντας εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια στην Παναχαϊκή, το Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο κ. Κούτσης διηύθυνε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός των "σταχυοφόρων" και την ερχόμενη Κυριακή (15/2) θα κατευθύνει από τον πάγκο τους ποδοσφαιριστές του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου''.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ