ΑΕΛ

Υπονοούμενα και τιμητικό αφιέρωμα για τη Λάρισα

Υπονοούμενα και τιμητικό αφιέρωμα για τη Λάρισα
Λάρισα, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταφέρθηκε εμμέσως εναντίον του νομικού που προέβλεψε τη μη αδειοδότηση της, ενώ αναφέρθηκε στο αφιέρωμα της UEFA που την συμπεριέλαβε εντός.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει υπονοούμενα σε βάρος του δικηγόρου, Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της Λάρισας στη Superleague, εφόσον προβιβαστεί. Η ανακοίνωση περιέχει χαρακτηρισμούς και υποτιμητικές αναφορές στον νομικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ την τοποθέτηση ενός τύπου ο οποίος αντί να είναι στα δικαστήρια, τα τακτικά δικαστήρια μάλλον δεν τα γνωρίζει καθόλου, ο οποίος επειδή κέρδισε μια δίκη στο Ειρηνοδικείο με αντίπαλο τον Βαγγέλη Πλεξίδα και τους τότε δικηγόρους του, για ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Γ' Εθνική, πιθανότατα λόγω αναδουλειάς έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα ηλεκτρονικά μέσα κι έχει αναγάγει σε εργολαβεία τόσο τη δυσφήμιση της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και τη διαδικασία της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος πρόσφατα σε διαδικασία που προσπάθησε να ενεργοποιήσει στην ΕΕΑ αποδοκιμάστηκε παμψηφεί κι έτσι δεν κατάφερε να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ο Αρεοπαγίτης Πρόεδρος της ΕΕΑ και οι επιφανείς δικηγόροι μέλη της αλλά και οι οικονομολόγοι που συμμετέχουν δεν παραπλανήθηκαν όπως παραπλανήθηκε η νεαρή Ειρηνοδίκης κι έβαλαν τα γέλια με τις νομικές απόψεις του.

Σε αυτή την αποτυχημένη προσπάθειά του διεκδίκησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ 200.000 ευρώ για ποδοσφαιριστές της εποχής Πηλαδάκη. Στη νέα του προσπάθεια διεκδικεί 20.000 ευρώ για κάποιους ποδοσφαιριστές παντελώς αγνώστους που αγωνίστηκαν στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Γ' Εθνική επί εποχήςΠλεξίδα.

Η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει έφεση στην απόφαση η οποία δεν είναι αμετάκλητη παρά το ότι στην εκδίκαση της υποθέσεως που έγινε πέρυσι δεν παρέστη το νομικό επιτελείο της σημερινής ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά δικηγόρος επιλογήςτου Βαγγέλη Πλεξίδα οοποίος είναι και υποχρεωμένος να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ο συγκεκριμένος τύπος έκανε και δηλώσεις για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛκαθ' υπόδειξη κατά την κρίση μας αυτών που είναι ανταγωνιστέςτης ΠΑΕ ΑΕΛ κι ενδιαφέρονται να πάρουνστα χαρτιά την άνοδο από την Πρωταθλήτρια ΑΕΛ και το περίεργο είναι ότι οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν σε πολλά ΜΜΕ λες και πρόκειται γιακαμιά νομική αυθεντία ξεχνώντας ότι ημοναδική δίκη στην οποία συμμετέχει κάθε εβδομάδα είναι η δίκη του ΣΚΑΪ με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Κυριάκο Θωμαϊδη".

Αφιέρωμα της UEFA

Επιπροσθέτως, σε αναφορά της η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει τη συμπερίληψη της σε αφιέρωμα της UEFA, για τις επαρχιακές ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους στις χώρες τους, επ' ευκαιρία της πρωτοπορίας της Λέστερ στην Premier League. Αναλυτικά:

H περήφανη ΑΕΛ, μέσα στη μιζέρια που ζει, συμμετέχοντας σ' αυτό το Πρωτάθλημα της Football League όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες, ποιοι είναι πρόεδροι και ποιοι είναι οι προπονητές των ομάδων αλλά και απέναντι σε ανταγωνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το στοίχημα, αναφέρθηκε από τηνUEFA η οποία ανέδειξε το μεγαλείο της διαχρονικά.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με αφορμή την πρωτοπορεία της Λέστερ στην Αγγλία έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 1987-88. Ειδικότερα η ΑΕΛ περιλήφθη στις 13 Ευρωπαϊκές ομάδες που κατέκτησαν Πρωτάθλημα και δεν ήταν παραδοσιακά οι λεγόμενες "μεγάλες ομάδες". Έτσι η ΑΕΛ βρέθηκε μαζί με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Καϊζερσλάουτερν, Μονπελιέ, Άλκμααρ, Μποαβίστα κ.α.

Εμείς η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε υπερήφανοι συνεχιστές κι εγγυητές αυτής της μεγάλης ιστορίας την οποία αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός και γι' αυτό το λόγο στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την εφημερίδα Ελευθερία και τον Δήμο Λαρισαίων ένας από τους ανθρώπους που θα βραβευτεί θα είναι και ο προπονητής της μεγάλης εκείνης πορείας ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ