ΑΕΛ

Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η ΑΕΛ

Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η ΑΕΛ
ΑΕΛ, οπαδοί INTIME SPORTS

Στο... κενό έπεσε η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να μη γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της με την ΑΕΚ την Πέμπτη (17/12), για το Κύπελλο. Κούγιας: "Θύμια μιας πρωτοφανούς απόφασης".

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την Τετάρτη (16/12) την έφεση της ΑΕΛ και ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη (17/12, 19.30) θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όπως ενημέρωσαν οι "βυσσινί": "Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα μπορούν να επιστρέψουν το εισιτήριο και να τους επιστραφούν τα χρήματα ή να το ανταλλάξουν με εισιτήριο αγώνα για το παιχνίδι της Κυριακής 20/12/2015 με αντίπαλο την ΠΑΕ Τρίκαλα. Τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και για το ωράριο διάθεσης οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση".

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για πρωτοφανή απόφαση, μετά την εξέλιξη αυτή, λέγοντας: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς απόφασης ενός δικαστού, ο οποίος με προκατάληψη αποφάσισε κόντρα σε βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς. Ευτυχώς η απόφαση αυτή δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα μας στο παιχνίδι με τα τα Τρίκαλα θα παίξει με την παρουσία του κόσμου μας. Κάνω έκκληση στο σύνολο των οπαδών μας να μη δώσουν ποτέ ξανά το παραμικρό δικαίωμα να τιμωρήσουν ξανά την έδρα μας και να μας εξοντώσουν οικονομικά.

Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πληρώσει 75.000€ για τη χρήση του γηπέδου και 80.000€ για πρόστιμα, ενώ τα καθαρά έσοδα δεν έχουν ξεπεράσει τις 30.000€ εξαιτίας του υψηλού κόστους χρήσης του γηπέδου, των υψηλών πάγιων εξόδων ανά αγώνα (security, καθαριότητα κλπ) και των ποσοστών που αποδίδονται σε φορείς".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ