ΑΕΛ

Βράζουν με Μπέο στον Κάμπο

Βράζουν με Μπέο στον Κάμπο
Τσιμπάμπα INTIME SPORTS

Ενοχλημένοι είναι στην ΑΕΛ με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αχιλλέα Μπέο να πήγε στα αποδυτήρια του Πανιώνιου και να ζήτησε από τους παίκτες να κερδίσουν τους βυσσινί. Περιμένουν διάψευση στην λαρισινή ΠΑΕ. Που είναι ο Τσιμπάμπα; Οεο;

Τι θέλαμε και το γράψαμε το πρωί; Απ' ότι φαίνεται ο Τζόελ Τσιμπάμπα είναι... αλλεργικός με το σωστό ωράριο με αποτέλεσμα να μην γυρίσει στην Λάρισα την προκαθορισμένη ημέρα.

Πλέον τον περιμένει βαριά καμπάνα από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Αφρικανός άσος ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στο εξωτερικό (άγνωστος προορισμός) με σκοπό να διευθετήσει κάποιες προσωπικές δουλείες που είχε, όμως στην ΑΕΛ ανησυχούσαν.

Οι ανησυχίες όπως φαίνεται βγήκαν αληθινές, καθώς ο 22χρονος άσος ξέχασε για δεύτερη φορά να επιστρέψει στην ώρα του. Την Δευτέρα ο Κώστας Πηλαδάκης θα αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του, ενώ είναι καθαρά στο χέρι του Νίκου Κωστένογλου να αποφασίσει αν θα τον πάρει μαζί του (αν επιστρέψει πάντα) στην αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Βράζουν με Μπέο

Δημοσιεύματα θέλουν τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο να πήγε στην προπόνηση των παικτών του Πανιωνίου και να ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη με κάθε τρόπο στο ματς με την ΑΕΛ.

Οι άνθρωποι των βυσσινί ζήτησαν διάψευση από την μεριά του γνωστού παράγοντα, αλλιώς όπως λένε θα κινηθούν νομικά (μέσα από τα καταστατικά της Superleague και της ΕΠΟ) αφού μία τέτοια πράξη είναι παράνομη όπως ισχυρίζονται.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ