ΑΕΛ

Τι ισχύει με συμπαίκτη και μεταγραφές

Τι ισχύει με συμπαίκτη και μεταγραφές
Ανδρέας Πάτσης

Διαβάστε τι ισχύει με τα διοικητικά της ΑΕΛ, τις σκέψεις του Κώστα Πηλαδάκη και τα μεταγραφικά του Γενάρη.

Τον τελευταίο μήνα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν γνωστό δικηγόρο να ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΛ και η αλήθεια είναι πως εδώ και 4-5 ημέρες γίνεται αναφορά για προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Τα πράγματα ωστόσο, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες πάντα, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Αρχίζουμε το με προφανές. Υπάρχει ενδιαφέρον για την ΑΕΛ; Η απάντηση είναι ναι! Φτάνει όμως αυτό για να πούμε πως οι μετοχές των βυσσινί θα αλλάξουν χέρια; Η απάντηση είναι όχι.

Εδώ να αναφέρουμε και κάτι άλλο. Ότι είναι να συμβεί θα συμβεί αυτή την εβδομάδα ή το αργότερο στο ξεκίνημα του 2012 και όχι πιο αργά, αφού δεν θα έχει νόημα τόσο οικονομικά όσο και σε ουσία.

Συνεχίζουμε με τον ενδιαφερόμενο τώρα. Πράγματι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Ανδρέα Πάτση, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει δύσκολο.

Ο Κώστας Πηλαδάκης δύσκολα θα δώσει ολόκληρο το ποσοστό του (ανέρχεται περίπου στο 84%), όμως είναι ανοικτός στο να δώσει ένα μεγάλο μέρος στον γνωστό δικηγόρο, αρκεί αυτός να βάλει χρήματα.

Η πλευρά του κ. Πάτση ζητάει να πάρει στα χέρια της το μάνατζμεντ της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι στο οποίο ο Κώστας Πηλαδάκης δεν είναι αρνητικός, όμως και εδώ υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Show me the money

Όπως και να έχει επειδή μπαίνουμε σε μία κρίσιμη περίοδο οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό το διάστημα είναι καλοδεχούμενη. Εξάλλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έχει δηλώσει από το καλοκαίρι πως ψάχνει για συμπαίκτες.

Από εκεί και πέρα το να μιλάμε για πώληση ολόκληρου του ποσοστού του ή ένα κομμάτι μεγαλύτερο του 50% είναι λίγο πρώιμο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο νέος επενδυτής θα περάσει από κόσκινο καθώς οι καιροί είναι περίεργοι...

Τέλος για τα μεταγραφικά να πούμε το εξής. Ο Κουλουχέρης είναι μία ανάσα από τους βυσσινί, ειδικά αν αποχωρήσει ο Ταλ, ενώ και ο Πότσι που αγωνιζόταν στον Πλατανιά έχει συμφωνήσει.

Κλείνοντας στην υπόθεση Τσιμπάμπα όλα είναι ανοιχτά. Η Λεχ Πόζναν πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στις 100.000 με 150.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν υπάρξει συμφωνία τότε καλώς, αλλιώς ο παίκτης θα αποχωρήσει. Όπως και να έχει για όλους τους παίκτες αποφασίζει ο Κρις Κόουλμαν.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ