ΑΕΛ

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ντε Νίγκρις

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ντε Νίγκρις
Αντόνιο Ντε Νίγκρις

Η οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί για τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια. Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "βυσσινί".

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον άδικο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ζωή τα ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου του 2009.

Η οικογένεια της ΑΕΛ με αφορμή την θλιβερή επέτειο του θανάτου του Μεξικανού εξέδωσε ανακοίνωση η οποία βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του επίσημου site της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από τη μέρα που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ήταν ξημερώματα Δευτέρας, 16 Νοεμβρίου του 2009, όταν η καρδιά του «Ελ Τάνο» σταμάτησε να χτυπά βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας, αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, μιας και ο Μεξικανός διεθνής σέντερ φορ υπήρξε παίκτης εγνωσμένης αξίας και διεθνούς φήμης.

Δεν είχε προλάβει καλά-καλά να κλείσει τρεις μήνες παρουσίας στην ομάδα μας, αλλά ήταν αρκετό για να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας και μια θέση στο βυσσινί «κλαμπ του παραδείσου». Τον θυμόμαστε όπως ακριβώς τον είχαν αποχαιρετίσει οι συμπαίκτες του με το μήνυμα να παραμένει ανεξίτηλα γραμμένο κάτω από τη φωτογραφία του: Για λίγο μαζί μας, για πάντα στην ψυχή μας…".

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ντε Νίγκρις
Ντε Νίγκρις INTIME SPORTS
Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ντε Νίγκρις
INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ