ΑΕΛ

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μπαχράμη

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μπαχράμη
Μπαχράμη INTIME SPORTS

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν την Τετάρτη 3/8 από την ημέρα που ο Παναγιώτης Μπαχράμης έφυγε από τη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΛ έχασε πολλά δικά της παιδιά. Ένα από αυτά είναι και ο Παναγιώτης Μπαχράμης. Στις 13 Αυγούστου του 2010, ο 34άχρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δυο ανήλικα κορίτσια τους που πλέον ζουν με τη μνήμη του. Η ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Παναγιώτη Μπαχράμη και στην ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Ο Παναγιώτης Μπαχράμης γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 12 Μαρτίου 1976 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Απόλλωνα το 1993 με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική.

Με τις εμφανίσεις του κλήθηκε στην εθνική Νέων και το 1994 πήρε μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης, την Καλαμάτα. Εκεί αγωνίστηκε επτά σεζόν, έως το 2001, αρχικά στη Β΄ Εθνική κι έπειτα στην Α΄ Εθνική. Το 2001 έφυγε από την Καλαμάτα και πήγε στον Ηρακλή, όπου έμεινε έως το 2004.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ. Με τους «βυσσινί» είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2007, ενώ την επόμενη σεζόν συμμετείχε και στο Κύπελλο UEFA. Το 2008-09 ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Βέροιας, την οποία βοήθησε να επανέλθει στη Β΄ Εθνική.

Στο τέλος της σεζόν 2009-10 έμεινε ελεύθερος.

Αιωνία του η μνήμη!"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ