ΑΕΛ

Τέλος ο Μπλάζεκ από την ΑΕΛ

Τέλος ο Μπλάζεκ από την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Ο Γιαν Μπλάζεκ συνεχίζει τα "παιχνίδια" του με την Λίμπερετς θέτοντας τον εαυτό του εκτός Λάρισας. Αποζημίωση διεκδικούν οι βυσσινί για τον Τσέχο επιθετικό.

Ο Κρις Κόουλμαν από την πρώτη του μέρα στην ΑΕΛ είχε τονίσει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί μόνο με ποδοσφαιριστές που ...γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα. "Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι", ήταν η ατάκα του, γι' αυτό από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την ...γκρίνια του Γιαν Μπλάζεκ διαμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν τον υπολογίζει.

Ο Τσέχος βλέπετε ήθελε την επιστροφή του στην πατρίδα και στην πρώην του ομάδα την Σλόβαν Λίμπερετς, ωστόσο υπήρχε και ένα τετραετές συμβόλαιο με τους βυσσινί στη μέση (λήγει το 2014) και η διοίκηση της ΑΕΛ δεν είχε σκοπό να αφήσει ελεύθερο ένα περιουσιακό της στοιχείο χωρίς αποζημίωση.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΛ έχοντας δώσει ήδη 280.000 ευρώ για την απόκτηση του, λογικό είναι να διεκδικούν ένα μέρος των χρημάτων τους πίσω από την Λίμπερετς για να τον αφήσουν να αγωνιστεί σε αυτήν. Να σημειωθεί ότι ο ξανθομάλλης στράικερ έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση στο τετραετές συμβόλαιο ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Σλόβαν.

Τελικά όχι μόνο αθέτησε την υπογραφή του, αλλά θεωρεί και τον εαυτό του παίκτης της τσεχικής ομάδας δηλώνοντας στην efotbal.cz: " Έχω μία έγκυρη σύμβαση με την Λίμπερετς και γι’ αυτό και επέστρεψα. Χαίρομαι που ξέρω τουλάχιστον που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά". Στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε φιλικό της Σλόβαν, τραβώντας το σχοινί στα άκρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και τυπικά τελείωσε οριστικά ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ωστόσο απομένει η σημαντική εκκρεμότητα της αποζημίωσης των βυσσινί.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ