ΑΕΛ

Τα δύο φιλικά της ΑΕΛ και οι σκέψεις του Τσιώλη

Τα δύο φιλικά της ΑΕΛ και οι σκέψεις του Τσιώλη
ΑΕΛ, Ναζλίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ θα δώσει δύο φιλικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (19-20/11). Δύο διαφορετικές αποστολές ανακοίνωσε ο τεχνικός των Θεσσαλών, Σάκης Τσιώλης. Οι αλλαγές που σκέφτεται να κάνει.

Ελλείψει επίσημων υποχρεώσεων η ΑΕΛ αποφάσισε να κλείσει δύο φιλικά. Το ένα θα δοθεί το Σάββατο (19/11, 14.45) στο AEL FC Arena με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται αποκλειστικά από τις κεντρικές εισόδους της δυτικής πτέρυγας του γηπέδου.

Για τον αγώνα αυτόν ο Σάκης Τσιώλης θα έχει διαθέσιμους τους εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης, Ντοντό, Καπός, Αβραάμ, Ναζλίδης.

Την Κυριακή (20/11, 15.00) οι "βυσσινί" θα παίξουν στην Κατερίνη με τον Πιερικό, παιχνίδι για το οποίο τη αποστολή θα συγκροτούν οι: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γκόλιας, Σουλιώτης, Μασούρας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Ντοντό, Ναβάρο, Καπός, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κεϊτά.

Εκτός των αποστολών έμεινε ο Πολ Ουρτάδο, που δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (18/11), λόγω ίωσης.Ο Τσιώλης στην ΑΕΛ δουλεύει δύο συστήματα: Το 4-3-3 και το 4-4-1-1. Στις σκέψεις του είναι να μην χρησιμοποιεί στη γραμμή κρούσης τον Ναζλίδη, στα πλάγια στο 4-3-3 (στο άλλο θα είναι ο Ντοντό), ενώ στο 4-4-1-1 πίσω από τον επιθετικό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ