ΑΕΛ

Συμφωνία για "διαζύγιο" με Ντοντό, διώχνει άλλους δύο η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ντοντό, Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Σε συμφωνία με τον Ντοντό για τη λύση του συμβολαίου του έφτασε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αποχωρεί τις επόμενες μέρες ο Βραζιλιάνος. Διώχνουν και τους Κουτσιανικούλη - Λαμπρόπουλο οι "βυσσινί".

Το κλίμα για τον Ντοντό ήταν έτσι κι αλλιώς βαρύ. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο, κάνοντας αναφορά σε μια σειρά από ατασθαλίες στις οποίες υπέπεσε. Σε νεότερη ενημέρωσή της ξεκαθάρισε ότι συμφωνήθηκε να λυθεί το συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού.

Ο Λατινοαμερικανός, που είχε έρθει στην ΑΕΛ πέρυσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος, προερχόμενος από τη Γκαμπάλα, πρόλαβε και κατέγραψε με τους "βυσσινί" 11 συμμετοχές, ενώ σημείωσε δύο γκολ.

Από εκεί και πέρα, η θεσσαλική ΠΑΕ σημείωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τους Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Βασίλη Κουτσιανικούλη, προκειμένου να αποτελέσουν παρελθόν, καθώς και ότι τις επόμενες μέρες θα συμπληρωθούν τα κενά που έχουν προκύψει στο προπονητικό επιτελείο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που είχε ο Ντοντό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, συμφωνήθηκε η από κοινού λύση του συμβολαίου με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήρη Μάρκου βρίσκεται σε συζητήσεις για την από κοινού λύση των συμβολαίων με τους διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συμπληρωθούν τα κενά στο προπονητικό team της ομάδας, ώστε να ενισχυθεί το έργο του κ. Paus".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ