ΑΕΛ

Στο "τραπέζι" και ο Ορφάνο για ΑΕΛ

Στο "τραπέζι" και ο Ορφάνο για ΑΕΛ

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Εστέμπαν Ορφάνο, έχει προταθεί στην ΑΕΛ, η περίπτωσή του εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ωστόσο υπάρχει οικονομική απόκλιση προς το παρόν.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταγραφική δραστηριότητα στην ΑΕΛ, με τους "βυσσινί" να συνθέτουν ένα-ένα τα κομμάτια του "παζλ" της νέας σεζόν. Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ομάδα της Λάρισας είναι και του 24χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Εστέμπαν Ορφάνο, ο οποίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Η περίπτωσή του αξιολογείται θετικά από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, ωστόσο παρατηρείται μια οικονομική απόκλιση προς το παρόν ως προς τις απαιτήσεις του Αργεντινού, μιας και η ομάδα του Μπουένος Άιρες φαίνεται να τον αφήνει ελεύθερο.

Ο Ορφάνο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και το 2012 είχε την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς μετακόμισε στις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ. Το 2014 δόθηκε δανεικός στην Douglas Haig και το 2014 στην Πατρονάτο. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός, πάλι από την Μπόκα Τζούνιορς, στη Ατλέτικο Ραφαέλα.

Ο Εστέμπαν Ορφάνο έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής τόσο στο επίπεδο Κ20 όσο και στο Κ17, στην τελευταία περίπτωση - μάλιστα - συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2009.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ