ΑΕΛ

Στη Βέροια χωρίς Μίλιτς και Ναζλίδη η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
Ναζλίδης, Πλατανιάς, Μουνάφο, ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (18/1, 17.15) τη Βέροια, για τη 16η αγωνιστική της Super League και ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ναζλίδη, αλλά και στον Μίλιτς που δεν κατέστη εφικτό να βγει το δελτίο του.

Κρίσιμο ματς δίνει την Τετάρτη (18/1, 17.15) η ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Ναζλίδης και οι ανέτοιμοι Αβραάμ, Μασούρας και Λαμπρόπουλος.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει ούτε στον Μπόγκνταν Μίλιτς, για τον οποίο δεν υπήρξε η δυνατότητα να βγει το δελτίο του. Τη Δευτέρα (16/1) ο δίμετρος Μαυροβούνιος ολοκλήρωσε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και απομένει να υπογράψει.

Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τικίτο, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Φατιόν, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς, Ντοντό, Γκαγέχο, Ντέλετιτς, Καπός, Ευμορφίδης, Βαρέλα και Γκουλουζάντε.

Νέα πρόσωπα για τους "βυσσινί" είναι οι Ευμορφίδης και Γκουλουζάντε, που αποκτήθηκαν προ ημερών. Η προπόνηση της Τρίτης (17/1) θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η ΑΕΛ ύστερα από 14 παιχνίδια στη Super League έχει 14 βαθμούς, ενώ η Βέροια σε αντίστοιχα ματς έχει 11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φεύγουν από την ΑΕΛ Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ