ΑΕΛ

Σαββατοκύριακο αποφάσεων

Σαββατοκύριακο αποφάσεων

Σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να λάβει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, τόσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή όσο και με παίκτες, προπονητή.

Ο Νίκος Κωστένογλου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή το απόγευμα και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, αφού δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν.

Μάλιστα οι περισσότεροι παίκτες (εκτός από τους νεαρούς) ξεκίνησαν ουσιαστικά τις διακοπές τους, μετά το διήμερο ρεπό μου τους έδωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχουν παγώσει τα ανοιχτά μέτωπα στην ομάδα, καθώς ο Κώστας Πηλαδάκης θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Πολλά λοιπόν για τη νέα σεζόν θα εξαρτηθούν από τα συμβόλαια που θα ξεφορτωθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ και το ποσό που θα κληθεί να δώσει σε παίκτες με τους οποίους δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Ήδη κάποιοι από αυτούς έχουν αρχίσει και... κλωτσάνε, οπότε μέσα στο επόμενο διήμερο θα γίνουν συναντήσεις για να λυθεί το θέμα μία και καλή. Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής.

Τέλος να πούμε πως φήμες ανέφεραν ότι το όνομα του Γιώργου Δώνη (μαζί με αυτό του Νιόπλια) επανήλθε στο προσκήνιο, λόγω της φημολογούμενης αποχώρησης του πρώτου από τον Ατρόμητο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, αφού ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο εξωτερικό. Πάντως στην ΑΕΛ δεν θα έλεγαν όχι σε μία τέτοια περίπτωση, μόνο όμως αν μείνει ελεύθερος.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ