ΑΕΛ

Μπόνους... Champions League για τον Πηλαδάκη από την ΑΕΛ

Μπόνους... Champions League για τον Πηλαδάκη από την ΑΕΛ
AEL FC Arena

Τα ποσά που θα παίρνει για κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ ο Κώστας Πηλαδάκης, για τη χρήση του AEL FC Arena, δημοσιοποίησε η ΠΑΕ, που προειδοποίησε τον κόσμο για... Αλκαζάρ. Την Πέμπτη (7/7) η "πρώτη".

Αναλυτικά τα χρήματα που θα παίρνει ο Κώστας Πηλαδάκης για τη χρήση του AEL FC Arena έκανε γνωστά η ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε πως αν η ομάδα βγει στο... Champions League, ο ιδιοκτήτης του γηπέδου θα πάρει 300.000 ευρώ επιπλέον!

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρεται στο... πολυέξοδο AEL FC Arena, προειδοποιώντας τον κόσμο ότι αν δεν προμηθευτεί μαζικά εισιτήρια διαρκείας, τότε οι αγώνες θα δίνονται στο Αλκαζάρ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: "Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του κ. Αλεξίου Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταβάλει στον κ. Κώστα Πηλαδάκη ανεξαρτήτως αριθμού εισιτηρίων 19.000€ +24% ΦΠΑ για κάθε επίσημο παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου.

2. Συμφωνήθηκε ότι για κάθε φιλικό παιχνίδι ανεξαρτήτως εισιτηρίων θα καταβάλλονται 10.000€ + 24% ΦΠΑ.

3. Συμφωνήθηκε όπως όλα τα κυλικεία και το εστιατόριο του γηπέδου μισθωθούν για 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τίμημα 72.000€ το χρόνο.

4. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στηSuperLeagueο κ. Πηλαδκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

5. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί σταplayoffο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

6. Συμφωνήθηκε επίσης ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στοChampionsLeagueο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 300.000€.

7. Συμφωνήθηκε όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ χρησιμοποιεί τα γραφεία για τη στέγασή της, τον χώρο του μουσείου της ΑΕΛ και τον χώρο τουVissiniStoreχωρίς να καταβάλλει κανένα μίσθωμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το συγκεκριμένο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι το ακριβότερο γήπεδο στην Ελλάδα και από τα ακριβότερα στην Ευρώπη, αφού οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ που χρησιμοποιούν είτε κρατικά στάδια (Καυταντζόγλειο, Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, Παμπελοπονησσιακό) είτε δημοτικά στάδια (Χανίων, Λιβαδειάς, Βεροίας, Κέρκυρας, Κομοτηνής, Περιστερίου, Ιωαννίνων) είτε στάδια που ανήκουν σε ερασιτεχνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός) τα περισσότερα χρήματα τα οποία καταβάλουν δεν υπερβαίνουν τις 150.000€ ετησίως.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας να προμηθευτούν μαζικά εισιτήρια διαρκείας και να γεμίζουν κάθε Κυριακή τοAELFCARENAδιότι άλλως η χρήση του θα είναι καταστροφική οικονομικά για την ΠΑΕ ΑΕΛκαι θα πρέπει αναγκαστικά να γίνει αλλαγή έδρας και να διεξάγονται οι αγώνες στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ".

Η επίσημη πρώτη...

Η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και η επίσημη παρουσίαση των προπονητών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ρόστερ της περιόδου 2016-17, προς τους οπαδούς της, θα γίνει στοAELFCARENAτην Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00. Θα ακολουθήσει αγιασμός και ελαφρά προπόνηση.

"Κλωτσούν" Κουτσιανικούλης, Ναγιάρ

Την Τετάρτη (22/6) η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη... μαύρη λίστα του Άγγελου Αναστασιάδη. Γνωστοποίησε τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο έμπειρος τεχνικός για τη νέα σεζόν, ζητώντας από τη διοίκηση να διαπραγματευτεί μαζί τους τη λύση των συμβολαίων τους. Δύο εξ αυτών είναι οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Σεμπαστιάν Ναγιάρ, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο facebook άφησαν να εννοηθεί πως δεν συνεναίσουν στο "διαζύγιο".

Ο Κουτσιανικούλης έγραψε: «Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ ψηλές και συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας μου. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχω άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ το οποίο και θα τιμήσω! Αυτά...». Από τη μεριά του ο Αργεντίνος χαφ, ανέφερε: « Είμαι τέλεια, εγώ αποφασίζω...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι εννέα παίκτες που διώχνει η ΑΕΛ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ