Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πλεξίδας: "Παραδίδω αλλά δεν αποχωρώ"

Αιχμηρή ανακοίνωση - απάντηση στην αντίστοιχη του Λουίς Όλιβερ, εξέδωσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, απευθύνοντας συστάσεις στον Ισπανό.

Δεν άργησε παρά λίγες ώρες για να απαντήσει στον Ισπανό υποψήφιο επενδυτή της Λάρισας, Λουίς Όλιβερ, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αποχωρεί αλλά μόνο παραδίδει την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Πλεξίδα:

"Συμβουλή προς τον κύριο Όλιβερ. Όχι επαγγελματική, γιατί γι’ αυτό υπάρχει ο πατέρας του. Μια συμβουλή φιλική, αν μου το επιτρέπει. Κύριε Όλιβερ, θα πρέπει να αλλάξετε διερμηνέα, γιατί εγώ μίλησα για ΠΑΡΑΔΟΣΗ της ομάδας και όχι για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές λέξεις και έννοιες, από τις οποίες προκύπτει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα. Όσο για την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Α.Ε.Λ δεν έχει κρίσιμα ή ασήμαντα παιχνίδια. Η Α.Ε.Λ όταν μπαίνει στο γήπεδο, είναι πάντα Α.Ε.Λ και βλέπει όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δεν σας το έμαθε κανείς;

Για την ομάδα μας

Μιλώντας για την ομάδα μας, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται εδώ, σέβονται τη φανέλα που φοράνε και δεν χρειάζονται υποδείξεις ή παρεμβάσεις τρίτων. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στον αυριανό αγώνα, όπως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε αγώνα της Α.Ε.Λ, τιμώντας τα χρώματά της. Το μόνο που χρειάζονται είναι να νιώσουν την έμπρακτη στήριξη του κόσμου. Να είναι σίγουροι όλοι, ότι η ομάδα θα προχωρήσει στον σωστό δρόμο.

Ευάγγελος Πλεξίδας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ